French Car Parts BVBA

Contactgegevens French Car Parts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data French Car Parts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

French Car Parts BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 200A; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 72 08 00 (+32-056 72 08 00) 056 72 08 00 (+32-056 72 08 00)

Fax (fax): 056 72 08 02 (+32-056 72 08 02) 056 72 08 02 (+32-056 72 08 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) French Car Parts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "French Car Parts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "French Car Parts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van French Car Parts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen French Car Parts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of French Car Parts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees French Car Parts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti French Car Parts BVBA
Products information French Car Parts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07495117187
Ondernemingsnummer: 4964691162
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor French Car Parts BVBA
(Get full report from official database of BE for French Car Parts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor French Car Parts BVBA
Addition kinds of activities for French Car Parts BVBA

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
286904. brandstoffen | Fuels
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting

Werken bij French Car Parts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in French Car Parts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor French Car Parts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for French Car Parts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van French Car Parts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of French Car Parts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor French Car Parts BVBA. Laat een reactie achter voor French Car Parts BVBA. French Car Parts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for French Car Parts BVBA. Leave a respond for French Car Parts BVBA. French Car Parts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie French Car Parts BVBA op de google maps. Adres en contacten French Car Parts BVBA
Location of French Car Parts BVBA on the google maps. Address and contacts of French Car Parts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come French Car Parts BVBA French Car Parts BVBA: PATROBA | FA. KROCHMAL-SONS-LIEBER | DRUKKERIJ ERVE | SOWALFIN-(Société Wallonne de Financement et de Garantie des P.M.E.) | ONDEX & CIE

Other related companies as French Car Parts BVBA: PATROBA | FA. KROCHMAL-SONS-LIEBER | DRUKKERIJ ERVE | SOWALFIN-(Société Wallonne de Financement et de Garantie des P.M.E.) | ONDEX & CIE

French Car Parts BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is French Car Parts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495117187. Het bedrijf French Car Parts BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 200A; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van French Car Parts BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van French Car Parts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van French Car Parts BVBA, openstaande posities, locatie van French Car Parts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

French Car Parts BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is French Car Parts BVBA, company assigned to the tax number BE07495117187. The company French Car Parts BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 200A; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of French Car Parts BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of French Car Parts BVBA is not available. You also can look at reviews of French Car Parts BVBA, open positions, location of French Car Parts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over French Car Parts BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf French Car Parts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about French Car Parts BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company French Car Parts BVBA, employees, financial statistics.