Bel-Car SC

Contactgegevens Bel-Car SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bel-Car SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bel-Car SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 9A; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher, België

Telefoon (phone): 04 250 52 53; 0476 52 31 52 (+32-04 250 52 53; 0476 52 31 52) 04 250 52 53; 0476 52 31 52 (+32-04 250 52 53; 0476 52 31 52)

Fax (fax): 04 250 52 50 (+32-04 250 52 50) 04 250 52 50 (+32-04 250 52 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bel-Car SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bel-Car SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bel-Car SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bel-Car SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bel-Car SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bel-Car SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bel-Car SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bel-Car SC
Products information Bel-Car SC

BTW identificatienummer (tax): BE03006652832
Ondernemingsnummer: 2614166259
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Garages; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bel-Car SC
(Get full report from official database of BE for Bel-Car SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bel-Car SC
Addition kinds of activities for Bel-Car SC

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments

Werken bij Bel-Car SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bel-Car SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bel-Car SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bel-Car SC. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van Bel-Car SC in sociale netwerken
Look for responds of Bel-Car SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bel-Car SC. Laat een reactie achter voor Bel-Car SC. Bel-Car SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bel-Car SC. Leave a respond for Bel-Car SC. Bel-Car SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bel-Car SC op de google maps. Adres en contacten Bel-Car SC
Location of Bel-Car SC on the google maps. Address and contacts of Bel-Car SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Bel-Car SC Bel-Car SC: VOTRACOM | LUCIEN WOLFS | DE BELEGGER | TRAVEL TAXI SPRL | GENERALI ASSURFINANCE

Other related companies as Bel-Car SC: VOTRACOM | LUCIEN WOLFS | DE BELEGGER | TRAVEL TAXI SPRL | GENERALI ASSURFINANCE

Bel-Car SC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bel-Car SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006652832. Het bedrijf Bel-Car SC bevindt zich op het adres: Grand'Route 9A; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Garages; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Bel-Car SC is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bel-Car SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bel-Car SC, openstaande posities, locatie van Bel-Car SC op de kaart.

Bel-Car SC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bel-Car SC, company assigned to the tax number BE03006652832. The company Bel-Car SC is located at the address: Grand'Route 9A; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Garages; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Bel-Car SC is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bel-Car SC is not available. You also can look at reviews of Bel-Car SC, open positions, location of Bel-Car SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bel-Car SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bel-Car SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bel-Car SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bel-Car SC, employees, financial statistics.