Auto D茅pannage Nucera

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Auto D茅pannage Nucera
Private companiesFurniture and Fixtures • Auto D茅pannage Nucera

Contactgegevens Auto D茅pannage Nucera: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto D茅pannage Nucera: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto D茅pannage Nucera

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verte Voie 55; 4000; Li猫ge 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 233 55 56 (+32-04 233 55 56) 04 233 55 56 (+32-04 233 55 56)

Fax (fax): 04 234 14 84 (+32-04 234 14 84) 04 234 14 84 (+32-04 234 14 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto D茅pannage Nucera: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto D茅pannage Nucera"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto D茅pannage Nucera"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto D茅pannage Nucera, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto D茅pannage Nucera. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto D茅pannage Nucera, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto D茅pannage Nucera. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto D茅pannage Nucera
Products information Auto D茅pannage Nucera

BTW identificatienummer (tax): BE08064758300
Ondernemingsnummer: 6107818603
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Breakdown recovery

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto D茅pannage Nucera
(Get full report from official database of BE for Auto D茅pannage Nucera)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto D茅pannage Nucera
Addition kinds of activities for Auto D茅pannage Nucera

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
386105. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
34990200. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
57190601. spiegels | Mirrors

Werken bij Auto D茅pannage Nucera: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto D茅pannage Nucera: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto D茅pannage Nucera. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto D茅pannage Nucera. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Auto D茅pannage Nucera in sociale netwerken
Look for responds of Auto D茅pannage Nucera in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto D茅pannage Nucera. Laat een reactie achter voor Auto D茅pannage Nucera. Auto D茅pannage Nucera bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto D茅pannage Nucera. Leave a respond for Auto D茅pannage Nucera. Auto D茅pannage Nucera on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto D茅pannage Nucera op de google maps. Adres en contacten Auto D茅pannage Nucera
Location of Auto D茅pannage Nucera on the google maps. Address and contacts of Auto D茅pannage Nucera

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto D茅pannage Nucera Auto D茅pannage Nucera: FLAGRA CENTRALE BVBA | V.V. WIPPELGEM SPORT | GB CONTACT | SONO DELTA | M-J Couture

Other related companies as Auto D茅pannage Nucera: FLAGRA CENTRALE BVBA | V.V. WIPPELGEM SPORT | GB CONTACT | SONO DELTA | M-J Couture

Auto D茅pannage Nucera is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto D茅pannage Nucera, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08064758300. Het bedrijf Auto D茅pannage Nucera bevindt zich op het adres: Verte Voie 55; 4000; Li猫ge 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Breakdown recovery.
De hoofdactiviteit van Auto D茅pannage Nucera is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto D茅pannage Nucera is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto D茅pannage Nucera, openstaande posities, locatie van Auto D茅pannage Nucera op de kaart.

Auto D茅pannage Nucera is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto D茅pannage Nucera, company assigned to the tax number BE08064758300. The company Auto D茅pannage Nucera is located at the address: Verte Voie 55; 4000; Li猫ge 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Breakdown recovery.
The main activity of Auto D茅pannage Nucera is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto D茅pannage Nucera is not available. You also can look at reviews of Auto D茅pannage Nucera, open positions, location of Auto D茅pannage Nucera on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto D茅pannage Nucera, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto D茅pannage Nucera, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto D茅pannage Nucera, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto D茅pannage Nucera, employees, financial statistics.