A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

Contactgegevens A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bourdon 97; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 376 01 69; 0475 45 01 69 (+32-02 376 01 69; 0475 45 01 69) 02 376 01 69; 0475 45 01 69 (+32-02 376 01 69; 0475 45 01 69)

Fax (fax): 02 376 34 99 (+32-02 376 34 99) 02 376 34 99 (+32-02 376 34 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL
Products information A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04405487060
Ondernemingsnummer: 3763610839
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL
(Get full report from official database of BE for A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL
Addition kinds of activities for A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

519801. verven | Paints
596201. Voeding automaten | Food vending machines
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
35310413. Paving breakers | Paving breakers
39990401. Bont strippen | Fur stripping
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand

Werken bij A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

Zoek naar antwoorden van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Laat een reactie achter voor A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. Leave a respond for A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL. A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL op de google maps. Adres en contacten A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL
Location of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL on the google maps. Address and contacts of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: Goossens P Fiduciaire bvba BVBA | FRANKIE?S HAND CAR WASH | TWGN WUUSTWEZEL | FEDRIGO | TAXI STOP BED AND BREAKFAST

Other related companies as A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL: Goossens P Fiduciaire bvba BVBA | FRANKIE?S HAND CAR WASH | TWGN WUUSTWEZEL | FEDRIGO | TAXI STOP BED AND BREAKFAST

A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04405487060. Het bedrijf A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Bourdon 97; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, openstaande posities, locatie van A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL op de kaart.

A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, company assigned to the tax number BE04405487060. The company A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is located at the address: Rue du Bourdon 97; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Garages.
The main activity of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL is not available. You also can look at reviews of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, open positions, location of A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ALFA ROMEO RECUP-LS CAR SPRL, employees, financial statistics.