JAN VAN DOREN

Contactgegevens JAN VAN DOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VAN DOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VAN DOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMPELAARWEG 8; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16655445 (+32-16655445) 16655445 (+32-16655445)

Fax (fax): +32 (9) 972-44-46 +32 (9) 972-44-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VAN DOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VAN DOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VAN DOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VAN DOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VAN DOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VAN DOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VAN DOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VAN DOREN
Products information JAN VAN DOREN

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JAN VAN DOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VAN DOREN
(Get full report from official database of BE for JAN VAN DOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VAN DOREN
Addition kinds of activities for JAN VAN DOREN

331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods

Werken bij JAN VAN DOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VAN DOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VAN DOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VAN DOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

Zoek naar antwoorden van JAN VAN DOREN in sociale netwerken
Look for responds of JAN VAN DOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VAN DOREN. Laat een reactie achter voor JAN VAN DOREN. JAN VAN DOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VAN DOREN. Leave a respond for JAN VAN DOREN. JAN VAN DOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VAN DOREN op de google maps. Adres en contacten JAN VAN DOREN
Location of JAN VAN DOREN on the google maps. Address and contacts of JAN VAN DOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VAN DOREN JAN VAN DOREN: Quatre Cent Goûts (Les) | WAGELMANS A | Haesebeyt D | E. ELST | LOIKAN NV/DENYS JAN BVBA

Other related companies as JAN VAN DOREN: Quatre Cent Goûts (Les) | WAGELMANS A | Haesebeyt D | E. ELST | LOIKAN NV/DENYS JAN BVBA

JAN VAN DOREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VAN DOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf JAN VAN DOREN bevindt zich op het adres: KAMPELAARWEG 8; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in JAN VAN DOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN VAN DOREN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VAN DOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VAN DOREN, openstaande posities, locatie van JAN VAN DOREN op de kaart.

JAN VAN DOREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VAN DOREN, company assigned to the tax number BE03719940185. The company JAN VAN DOREN is located at the address: KAMPELAARWEG 8; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in JAN VAN DOREN were not found.
The main activity of JAN VAN DOREN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VAN DOREN is not available. You also can look at reviews of JAN VAN DOREN, open positions, location of JAN VAN DOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VAN DOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VAN DOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VAN DOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VAN DOREN, employees, financial statistics.