A.V.L Van Laer BVBA

Contactgegevens A.V.L Van Laer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.L Van Laer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.L Van Laer BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 56; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 31 06; 03 484 54 65 (+32-03 484 31 06; 03 484 54 65) 03 484 31 06; 03 484 54 65 (+32-03 484 31 06; 03 484 54 65)

Fax (fax): 03 484 62 42 (+32-03 484 62 42) 03 484 62 42 (+32-03 484 62 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.L Van Laer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.L Van Laer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.L Van Laer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.L Van Laer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.L Van Laer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.L Van Laer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.L Van Laer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.L Van Laer BVBA
Products information A.V.L Van Laer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08553100585
Ondernemingsnummer: 4102264404
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Truck-body repair; Motorbikes - Rental; Automobile - Breakdown recovery; Automobile-body repair; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Automobile - Self-drive car rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.L Van Laer BVBA
(Get full report from official database of BE for A.V.L Van Laer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.L Van Laer BVBA
Addition kinds of activities for A.V.L Van Laer BVBA

28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services

Werken bij A.V.L Van Laer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.L Van Laer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.L Van Laer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.L Van Laer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van A.V.L Van Laer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.V.L Van Laer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.L Van Laer BVBA. Laat een reactie achter voor A.V.L Van Laer BVBA. A.V.L Van Laer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.L Van Laer BVBA. Leave a respond for A.V.L Van Laer BVBA. A.V.L Van Laer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.L Van Laer BVBA op de google maps. Adres en contacten A.V.L Van Laer BVBA
Location of A.V.L Van Laer BVBA on the google maps. Address and contacts of A.V.L Van Laer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.L Van Laer BVBA A.V.L Van Laer BVBA: BUREAU LABELEM | CITRON VERT | Gérin Marc | BORIM | COIFFURE LIEVE

Other related companies as A.V.L Van Laer BVBA: BUREAU LABELEM | CITRON VERT | Gérin Marc | BORIM | COIFFURE LIEVE

A.V.L Van Laer BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.L Van Laer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553100585. Het bedrijf A.V.L Van Laer BVBA bevindt zich op het adres: Langestraat 56; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Self-drive car rental. Lijst met producten zijn Truck-body repair; Motorbikes - Rental; Automobile - Breakdown recovery; Automobile-body repair; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van A.V.L Van Laer BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.L Van Laer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.L Van Laer BVBA, openstaande posities, locatie van A.V.L Van Laer BVBA op de kaart.

A.V.L Van Laer BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.V.L Van Laer BVBA, company assigned to the tax number BE08553100585. The company A.V.L Van Laer BVBA is located at the address: Langestraat 56; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Self-drive car rental. List of products are Truck-body repair; Motorbikes - Rental; Automobile - Breakdown recovery; Automobile-body repair; Trucks & vans - Hire.
The main activity of A.V.L Van Laer BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.L Van Laer BVBA is not available. You also can look at reviews of A.V.L Van Laer BVBA, open positions, location of A.V.L Van Laer BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.L Van Laer BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.L Van Laer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.L Van Laer BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.L Van Laer BVBA, employees, financial statistics.