STUDIO SCHEPENS NV

Contactgegevens STUDIO SCHEPENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO SCHEPENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO SCHEPENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patersstraat 8; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 22 55; 014 42 93 32 (+32-014 41 22 55; 014 42 93 32) 014 41 22 55; 014 42 93 32 (+32-014 41 22 55; 014 42 93 32)

Fax (fax): 014 42 93 32 (+32-014 42 93 32) 014 42 93 32 (+32-014 42 93 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO SCHEPENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO SCHEPENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO SCHEPENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO SCHEPENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO SCHEPENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO SCHEPENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO SCHEPENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO SCHEPENS NV
Products information STUDIO SCHEPENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08680267333
Ondernemingsnummer: 8297668457
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Lighting - Stage & disco; Domotics

Product categorie (product category): Automobile - Radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO SCHEPENS NV
(Get full report from official database of BE for STUDIO SCHEPENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO SCHEPENS NV
Addition kinds of activities for STUDIO SCHEPENS NV

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
38210403. calorimeters | Calorimeters
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores

Werken bij STUDIO SCHEPENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO SCHEPENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO SCHEPENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO SCHEPENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

Zoek naar antwoorden van STUDIO SCHEPENS NV in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO SCHEPENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO SCHEPENS NV. Laat een reactie achter voor STUDIO SCHEPENS NV. STUDIO SCHEPENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO SCHEPENS NV. Leave a respond for STUDIO SCHEPENS NV. STUDIO SCHEPENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO SCHEPENS NV op de google maps. Adres en contacten STUDIO SCHEPENS NV
Location of STUDIO SCHEPENS NV on the google maps. Address and contacts of STUDIO SCHEPENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO SCHEPENS NV STUDIO SCHEPENS NV: HONDENTRIMSALON CLAUDINE | DANIELLE GEMINE | B.A.S. | CHESS INTERNATIONAL | ERIK VANDE WEGHE

Other related companies as STUDIO SCHEPENS NV: HONDENTRIMSALON CLAUDINE | DANIELLE GEMINE | B.A.S. | CHESS INTERNATIONAL | ERIK VANDE WEGHE

STUDIO SCHEPENS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO SCHEPENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08680267333. Het bedrijf STUDIO SCHEPENS NV bevindt zich op het adres: Patersstraat 8; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Radios. Lijst met producten zijn Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Lighting - Stage & disco; Domotics.
De hoofdactiviteit van STUDIO SCHEPENS NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO SCHEPENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO SCHEPENS NV, openstaande posities, locatie van STUDIO SCHEPENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STUDIO SCHEPENS NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO SCHEPENS NV, company assigned to the tax number BE08680267333. The company STUDIO SCHEPENS NV is located at the address: Patersstraat 8; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Radios. List of products are Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Lighting - Stage & disco; Domotics.
The main activity of STUDIO SCHEPENS NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO SCHEPENS NV is not available. You also can look at reviews of STUDIO SCHEPENS NV, open positions, location of STUDIO SCHEPENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO SCHEPENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO SCHEPENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO SCHEPENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO SCHEPENS NV, employees, financial statistics.