Auto Centre Cora Lambermont

Contactgegevens Auto Centre Cora Lambermont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Centre Cora Lambermont: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Centre Cora Lambermont

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Tongres 269; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 263 92 85 (+32-04 263 92 85) 04 263 92 85 (+32-04 263 92 85)

Fax (fax): 04 246 11 55 (+32-04 246 11 55) 04 246 11 55 (+32-04 246 11 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Centre Cora Lambermont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Centre Cora Lambermont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Centre Cora Lambermont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Centre Cora Lambermont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Centre Cora Lambermont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Centre Cora Lambermont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Centre Cora Lambermont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Centre Cora Lambermont
Products information Auto Centre Cora Lambermont

BTW identificatienummer (tax): BE05363494873
Ondernemingsnummer: 8272399902
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Automobile - Electrical servic; Automobile - Shock absorbers; Tyres; Exhaust systems; Garages; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Radiators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Centre Cora Lambermont
(Get full report from official database of BE for Auto Centre Cora Lambermont)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Centre Cora Lambermont
Addition kinds of activities for Auto Centre Cora Lambermont

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
28360200. extracten | Extracts
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
37249908. Jet-assisted-opstartapparaten (jato) | Jet assisted takeoff devices (jato)
39930101. Neon tekens | Neon signs

Werken bij Auto Centre Cora Lambermont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Centre Cora Lambermont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Centre Cora Lambermont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Centre Cora Lambermont. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Auto Centre Cora Lambermont in sociale netwerken
Look for responds of Auto Centre Cora Lambermont in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Centre Cora Lambermont. Laat een reactie achter voor Auto Centre Cora Lambermont. Auto Centre Cora Lambermont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Centre Cora Lambermont. Leave a respond for Auto Centre Cora Lambermont. Auto Centre Cora Lambermont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Centre Cora Lambermont op de google maps. Adres en contacten Auto Centre Cora Lambermont
Location of Auto Centre Cora Lambermont on the google maps. Address and contacts of Auto Centre Cora Lambermont

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Centre Cora Lambermont Auto Centre Cora Lambermont: Persoons Drinkmarket | HUMA INTERIEUR | BOONE - ROOSENS NV-SA | EUROGESTORES SPRL | PROVINCIAAL PROEFCENTRUM

Other related companies as Auto Centre Cora Lambermont: Persoons Drinkmarket | HUMA INTERIEUR | BOONE - ROOSENS NV-SA | EUROGESTORES SPRL | PROVINCIAAL PROEFCENTRUM

Auto Centre Cora Lambermont is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Centre Cora Lambermont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363494873. Het bedrijf Auto Centre Cora Lambermont bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Tongres 269; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Radiators. Lijst met producten zijn Automobile - Electrical servic; Automobile - Shock absorbers; Tyres; Exhaust systems; Garages; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van Auto Centre Cora Lambermont is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Centre Cora Lambermont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Centre Cora Lambermont, openstaande posities, locatie van Auto Centre Cora Lambermont op de kaart.

Auto Centre Cora Lambermont is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto Centre Cora Lambermont, company assigned to the tax number BE05363494873. The company Auto Centre Cora Lambermont is located at the address: Chauss茅e de Tongres 269; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Radiators. List of products are Automobile - Electrical servic; Automobile - Shock absorbers; Tyres; Exhaust systems; Garages; Trailer couplings; Automobiles & trucks - Brakes; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of Auto Centre Cora Lambermont is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Centre Cora Lambermont is not available. You also can look at reviews of Auto Centre Cora Lambermont, open positions, location of Auto Centre Cora Lambermont on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Centre Cora Lambermont, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Centre Cora Lambermont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Centre Cora Lambermont, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Centre Cora Lambermont, employees, financial statistics.