Raedschelders Auto-Service NV

Contactgegevens Raedschelders Auto-Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raedschelders Auto-Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raedschelders Auto-Service NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bevrijdingslaan 107; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 81 06; 089 65 81 07 (+32-089 65 81 06; 089 65 81 07) 089 65 81 06; 089 65 81 07 (+32-089 65 81 06; 089 65 81 07)

Fax (fax): 089 65 81 08 (+32-089 65 81 08) 089 65 81 08 (+32-089 65 81 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raedschelders Auto-Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raedschelders Auto-Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raedschelders Auto-Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raedschelders Auto-Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raedschelders Auto-Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raedschelders Auto-Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raedschelders Auto-Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raedschelders Auto-Service NV
Products information Raedschelders Auto-Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raedschelders Auto-Service NV
(Get full report from official database of BE for Raedschelders Auto-Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raedschelders Auto-Service NV
Addition kinds of activities for Raedschelders Auto-Service NV

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
16229901. Brugconstructie | Bridge construction
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
21110000. sigaretten | Cigarettes
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij Raedschelders Auto-Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raedschelders Auto-Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raedschelders Auto-Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raedschelders Auto-Service NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

Zoek naar antwoorden van Raedschelders Auto-Service NV in sociale netwerken
Look for responds of Raedschelders Auto-Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raedschelders Auto-Service NV. Laat een reactie achter voor Raedschelders Auto-Service NV. Raedschelders Auto-Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raedschelders Auto-Service NV. Leave a respond for Raedschelders Auto-Service NV. Raedschelders Auto-Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raedschelders Auto-Service NV op de google maps. Adres en contacten Raedschelders Auto-Service NV
Location of Raedschelders Auto-Service NV on the google maps. Address and contacts of Raedschelders Auto-Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Raedschelders Auto-Service NV Raedschelders Auto-Service NV: AU DIABLE VAUVERT | DENNENHOF | F.C. ROUCOURTOIS | Appeldoorn | RIAD TAYAR

Other related companies as Raedschelders Auto-Service NV: AU DIABLE VAUVERT | DENNENHOF | F.C. ROUCOURTOIS | Appeldoorn | RIAD TAYAR

Raedschelders Auto-Service NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raedschelders Auto-Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf Raedschelders Auto-Service NV bevindt zich op het adres: Bevrijdingslaan 107; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Raedschelders Auto-Service NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raedschelders Auto-Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raedschelders Auto-Service NV, openstaande posities, locatie van Raedschelders Auto-Service NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raedschelders Auto-Service NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raedschelders Auto-Service NV, company assigned to the tax number BE08845611572. The company Raedschelders Auto-Service NV is located at the address: Bevrijdingslaan 107; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of Raedschelders Auto-Service NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Raedschelders Auto-Service NV is not available. You also can look at reviews of Raedschelders Auto-Service NV, open positions, location of Raedschelders Auto-Service NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raedschelders Auto-Service NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raedschelders Auto-Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raedschelders Auto-Service NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raedschelders Auto-Service NV, employees, financial statistics.