Banverco NV

Contactgegevens Banverco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banverco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banverco NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 605; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 88 06 (+32-059 50 88 06) 059 50 88 06 (+32-059 50 88 06)

Fax (fax): 059 50 68 53 (+32-059 50 68 53) 059 50 68 53 (+32-059 50 68 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banverco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banverco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banverco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banverco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banverco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banverco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banverco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banverco NV
Products information Banverco NV

BTW identificatienummer (tax): BE07665405273
Ondernemingsnummer: 6695037841
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Tyres; Exhaust systems

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banverco NV
(Get full report from official database of BE for Banverco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banverco NV
Addition kinds of activities for Banverco NV

13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
38290702. thermokoppels | Thermocouples
50319907. Pallets, hout | Pallets, wood
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services

Werken bij Banverco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banverco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banverco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banverco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Banverco NV in sociale netwerken
Look for responds of Banverco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banverco NV. Laat een reactie achter voor Banverco NV. Banverco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banverco NV. Leave a respond for Banverco NV. Banverco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banverco NV op de google maps. Adres en contacten Banverco NV
Location of Banverco NV on the google maps. Address and contacts of Banverco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Banverco NV Banverco NV: Bati Mario SPRL | FORTIS | ELEKTRO WUYTS | Delvaux | LUDO CUYT

Other related companies as Banverco NV: Bati Mario SPRL | FORTIS | ELEKTRO WUYTS | Delvaux | LUDO CUYT

Banverco NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banverco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07665405273. Het bedrijf Banverco NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 605; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Tyres; Exhaust systems.
De hoofdactiviteit van Banverco NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banverco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banverco NV, openstaande posities, locatie van Banverco NV op de kaart.

Banverco NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banverco NV, company assigned to the tax number BE07665405273. The company Banverco NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 605; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Tyres; Exhaust systems.
The main activity of Banverco NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Banverco NV is not available. You also can look at reviews of Banverco NV, open positions, location of Banverco NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banverco NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banverco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banverco NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banverco NV, employees, financial statistics.