Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

Contactgegevens Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Lehon 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 22 86 (+32-02 242 22 86) 02 242 22 86 (+32-02 242 22 86)

Fax (fax): 02 242 22 86 (+32-02 242 22 86) 02 242 22 86 (+32-02 242 22 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL
Products information Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03672698974
Ondernemingsnummer: 8220764160
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL
(Get full report from official database of BE for Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL
Addition kinds of activities for Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

Zoek naar antwoorden van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Laat een reactie achter voor Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Leave a respond for Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL. Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL op de google maps. Adres en contacten Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL
Location of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL on the google maps. Address and contacts of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: At-Bike | LES ATELIERS DE LA GARE | Amicorp | Delefortrie Ph | 'T KAASBOERKEN

Other related companies as Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL: At-Bike | LES ATELIERS DE LA GARE | Amicorp | Delefortrie Ph | 'T KAASBOERKEN

Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672698974. Het bedrijf Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL bevindt zich op het adres: Place Lehon 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Producten gemaakt in Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, openstaande posities, locatie van Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL op de kaart.

Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, company assigned to the tax number BE03672698974. The company Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is located at the address: Place Lehon 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. Products created in Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL were not found.
The main activity of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL is not available. You also can look at reviews of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, open positions, location of Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Stop (S.B. Le Grand) SPRL, employees, financial statistics.