A AUTO-PIECES HUBERT SPRL

Contactgegevens A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A AUTO-PIECES HUBERT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Ninove 237; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 02 50 (+32-02 410 02 50) 02 410 02 50 (+32-02 410 02 50)

Fax (fax): 02 410 05 28 (+32-02 410 05 28) 02 410 05 28 (+32-02 410 05 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A AUTO-PIECES HUBERT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A AUTO-PIECES HUBERT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A AUTO-PIECES HUBERT SPRL
Products information A AUTO-PIECES HUBERT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07119934082
Ondernemingsnummer: 4055572509
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile - Wrecking

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A AUTO-PIECES HUBERT SPRL
(Get full report from official database of BE for A AUTO-PIECES HUBERT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A AUTO-PIECES HUBERT SPRL
Addition kinds of activities for A AUTO-PIECES HUBERT SPRL

20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal

Werken bij A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Laat een reactie achter voor A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. A AUTO-PIECES HUBERT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. Leave a respond for A AUTO-PIECES HUBERT SPRL. A AUTO-PIECES HUBERT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A AUTO-PIECES HUBERT SPRL op de google maps. Adres en contacten A AUTO-PIECES HUBERT SPRL
Location of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL on the google maps. Address and contacts of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A AUTO-PIECES HUBERT SPRL A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: Bouwonderneming Ooms BVBA | Martens nv | VIDEO VYNCK | DEK AUTO | DE LA VIGNE AU PR?

Other related companies as A AUTO-PIECES HUBERT SPRL: Bouwonderneming Ooms BVBA | Martens nv | VIDEO VYNCK | DEK AUTO | DE LA VIGNE AU PR?

A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07119934082. Het bedrijf A AUTO-PIECES HUBERT SPRL bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Ninove 237; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking.
De hoofdactiviteit van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, openstaande posities, locatie van A AUTO-PIECES HUBERT SPRL op de kaart.

A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, company assigned to the tax number BE07119934082. The company A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is located at the address: Chauss茅e de Ninove 237; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Wrecking.
The main activity of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL is not available. You also can look at reviews of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, open positions, location of A AUTO-PIECES HUBERT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A AUTO-PIECES HUBERT SPRL, employees, financial statistics.