BUDNA TONY SHOP

Contactgegevens BUDNA TONY SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUDNA TONY SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUDNA TONY SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 119; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen), België

Telefoon (phone): 089 75 59 10 (+32-089 75 59 10) 089 75 59 10 (+32-089 75 59 10)

Fax (fax): +32 (50) 664-97-21 +32 (50) 664-97-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUDNA TONY SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUDNA TONY SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUDNA TONY SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUDNA TONY SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUDNA TONY SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUDNA TONY SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUDNA TONY SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUDNA TONY SHOP
Products information BUDNA TONY SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01389465332
Ondernemingsnummer: 1278228759
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BUDNA TONY SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Maintenance and cleaning products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUDNA TONY SHOP
(Get full report from official database of BE for BUDNA TONY SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUDNA TONY SHOP
Addition kinds of activities for BUDNA TONY SHOP

325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij BUDNA TONY SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUDNA TONY SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUDNA TONY SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUDNA TONY SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van BUDNA TONY SHOP in sociale netwerken
Look for responds of BUDNA TONY SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUDNA TONY SHOP. Laat een reactie achter voor BUDNA TONY SHOP. BUDNA TONY SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUDNA TONY SHOP. Leave a respond for BUDNA TONY SHOP. BUDNA TONY SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUDNA TONY SHOP op de google maps. Adres en contacten BUDNA TONY SHOP
Location of BUDNA TONY SHOP on the google maps. Address and contacts of BUDNA TONY SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come BUDNA TONY SHOP BUDNA TONY SHOP: FRANCIS KEMPEN | Denoyel BVBA | CLAES-CREUTZ | JOBKENNE | FERDINAND JACQUEMYNS

Other related companies as BUDNA TONY SHOP: FRANCIS KEMPEN | Denoyel BVBA | CLAES-CREUTZ | JOBKENNE | FERDINAND JACQUEMYNS

BUDNA TONY SHOP is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUDNA TONY SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01389465332. Het bedrijf BUDNA TONY SHOP bevindt zich op het adres: Rijksweg 119; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Maintenance and cleaning products. Producten gemaakt in BUDNA TONY SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUDNA TONY SHOP is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUDNA TONY SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUDNA TONY SHOP, openstaande posities, locatie van BUDNA TONY SHOP op de kaart.

BUDNA TONY SHOP is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUDNA TONY SHOP, company assigned to the tax number BE01389465332. The company BUDNA TONY SHOP is located at the address: Rijksweg 119; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Maintenance and cleaning products. Products created in BUDNA TONY SHOP were not found.
The main activity of BUDNA TONY SHOP is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUDNA TONY SHOP is not available. You also can look at reviews of BUDNA TONY SHOP, open positions, location of BUDNA TONY SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUDNA TONY SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUDNA TONY SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUDNA TONY SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUDNA TONY SHOP, employees, financial statistics.