Seat-Catalogne Automobile

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Seat-Catalogne Automobile
Private companiesFood Stores • Seat-Catalogne Automobile

Contactgegevens Seat-Catalogne Automobile: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seat-Catalogne Automobile: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seat-Catalogne Automobile

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROND-POINT DE CORONMEUSE 16-18; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 240 68 32; 04 264 15 51 (+32-04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 240 68 32; 04 264 15 51) 04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 240 68 32; 04 264 15 51 (+32-04 240 68 30; 04 240 68 33; 04 240 68 35; 04 240 68 32; 04 264 15 51)

Fax (fax): 04 264 82 79 (+32-04 264 82 79) 04 264 82 79 (+32-04 264 82 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seat-Catalogne Automobile: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seat-Catalogne Automobile"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seat-Catalogne Automobile"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seat-Catalogne Automobile, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seat-Catalogne Automobile. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seat-Catalogne Automobile, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seat-Catalogne Automobile. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seat-Catalogne Automobile
Products information Seat-Catalogne Automobile

BTW identificatienummer (tax): BE02519134521
Ondernemingsnummer: 9273254394
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Garages; Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Automobile - Independent distributors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seat-Catalogne Automobile
(Get full report from official database of BE for Seat-Catalogne Automobile)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seat-Catalogne Automobile
Addition kinds of activities for Seat-Catalogne Automobile

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
6062. Staat krediet unies | State credit unions
229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij Seat-Catalogne Automobile: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seat-Catalogne Automobile: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seat-Catalogne Automobile. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seat-Catalogne Automobile. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Seat-Catalogne Automobile in sociale netwerken
Look for responds of Seat-Catalogne Automobile in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seat-Catalogne Automobile. Laat een reactie achter voor Seat-Catalogne Automobile. Seat-Catalogne Automobile bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seat-Catalogne Automobile. Leave a respond for Seat-Catalogne Automobile. Seat-Catalogne Automobile on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seat-Catalogne Automobile op de google maps. Adres en contacten Seat-Catalogne Automobile
Location of Seat-Catalogne Automobile on the google maps. Address and contacts of Seat-Catalogne Automobile

Andere gerelateerde bedrijven als come Seat-Catalogne Automobile Seat-Catalogne Automobile: Dekimo-Products NV | SHELL GAS | ELKARO | Bellekens E & Co | JAN BUSSCHAERT

Other related companies as Seat-Catalogne Automobile: Dekimo-Products NV | SHELL GAS | ELKARO | Bellekens E & Co | JAN BUSSCHAERT

Seat-Catalogne Automobile is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seat-Catalogne Automobile, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519134521. Het bedrijf Seat-Catalogne Automobile bevindt zich op het adres: ROND-POINT DE CORONMEUSE 16-18; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Independent distributors. Lijst met producten zijn Garages; Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Seat-Catalogne Automobile is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seat-Catalogne Automobile is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seat-Catalogne Automobile, openstaande posities, locatie van Seat-Catalogne Automobile op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seat-Catalogne Automobile is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seat-Catalogne Automobile, company assigned to the tax number BE02519134521. The company Seat-Catalogne Automobile is located at the address: ROND-POINT DE CORONMEUSE 16-18; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Independent distributors. List of products are Garages; Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Seat-Catalogne Automobile is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seat-Catalogne Automobile is not available. You also can look at reviews of Seat-Catalogne Automobile, open positions, location of Seat-Catalogne Automobile on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seat-Catalogne Automobile, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seat-Catalogne Automobile, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seat-Catalogne Automobile, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seat-Catalogne Automobile, employees, financial statistics.