ABC Tuning Cafe

Contactgegevens ABC Tuning Cafe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC Tuning Cafe: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC Tuning Cafe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 495; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 0476 48 47 98 (+32-0476 48 47 98) 0476 48 47 98 (+32-0476 48 47 98)

Fax (fax): +32 (63) 737-95-70 +32 (63) 737-95-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC Tuning Cafe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC Tuning Cafe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC Tuning Cafe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC Tuning Cafe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC Tuning Cafe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC Tuning Cafe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC Tuning Cafe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC Tuning Cafe
Products information ABC Tuning Cafe

BTW identificatienummer (tax): BE06659606933
Ondernemingsnummer: 2281280517
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ABC Tuning Cafe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Fitting up and conversion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC Tuning Cafe
(Get full report from official database of BE for ABC Tuning Cafe)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC Tuning Cafe
Addition kinds of activities for ABC Tuning Cafe

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
738101. Wachtdiensten | Guard services
14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
20850000. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props

Werken bij ABC Tuning Cafe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC Tuning Cafe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC Tuning Cafe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC Tuning Cafe. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp regio Diest / Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: VITES+ DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het poetsen thuis bij klanten, soms ook koken of boodschappen doen.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

Zoek naar antwoorden van ABC Tuning Cafe in sociale netwerken
Look for responds of ABC Tuning Cafe in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC Tuning Cafe. Laat een reactie achter voor ABC Tuning Cafe. ABC Tuning Cafe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC Tuning Cafe. Leave a respond for ABC Tuning Cafe. ABC Tuning Cafe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC Tuning Cafe op de google maps. Adres en contacten ABC Tuning Cafe
Location of ABC Tuning Cafe on the google maps. Address and contacts of ABC Tuning Cafe

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC Tuning Cafe ABC Tuning Cafe: Eggers Yves BVBA | Casco Belle BVBA | Idé De Fabriekswinkel | Ter Poorte | FINANT

Other related companies as ABC Tuning Cafe: Eggers Yves BVBA | Casco Belle BVBA | Idé De Fabriekswinkel | Ter Poorte | FINANT

ABC Tuning Cafe is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC Tuning Cafe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06659606933. Het bedrijf ABC Tuning Cafe bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 495; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Fitting up and conversion. Producten gemaakt in ABC Tuning Cafe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC Tuning Cafe is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC Tuning Cafe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC Tuning Cafe, openstaande posities, locatie van ABC Tuning Cafe op de kaart.

ABC Tuning Cafe is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC Tuning Cafe, company assigned to the tax number BE06659606933. The company ABC Tuning Cafe is located at the address: Luikersteenweg 495; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Fitting up and conversion. Products created in ABC Tuning Cafe were not found.
The main activity of ABC Tuning Cafe is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC Tuning Cafe is not available. You also can look at reviews of ABC Tuning Cafe, open positions, location of ABC Tuning Cafe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC Tuning Cafe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC Tuning Cafe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC Tuning Cafe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC Tuning Cafe, employees, financial statistics.