STEFCO MOTORSPORT BVBA

Contactgegevens STEFCO MOTORSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFCO MOTORSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFCO MOTORSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deurnestraat 243; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 42 12 (+32-03 440 42 12) 03 440 42 12 (+32-03 440 42 12)

Fax (fax): 03 448 04 50 (+32-03 448 04 50) 03 448 04 50 (+32-03 448 04 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFCO MOTORSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFCO MOTORSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFCO MOTORSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFCO MOTORSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFCO MOTORSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFCO MOTORSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFCO MOTORSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFCO MOTORSPORT BVBA
Products information STEFCO MOTORSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04855377197
Ondernemingsnummer: 6593139648
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Carburettors; Garages; Automobile racing & accessories

Product categorie (product category): Automobile - Diagnostic centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFCO MOTORSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for STEFCO MOTORSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFCO MOTORSPORT BVBA
Addition kinds of activities for STEFCO MOTORSPORT BVBA

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
32290103. Bowls, glas | Bowls, glass
35429921. Metaalvormende machines met ultrasone hulp | Ultrasonically assisted metal forming machines
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled

Werken bij STEFCO MOTORSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFCO MOTORSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFCO MOTORSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFCO MOTORSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van STEFCO MOTORSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STEFCO MOTORSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFCO MOTORSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor STEFCO MOTORSPORT BVBA. STEFCO MOTORSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFCO MOTORSPORT BVBA. Leave a respond for STEFCO MOTORSPORT BVBA. STEFCO MOTORSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFCO MOTORSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten STEFCO MOTORSPORT BVBA
Location of STEFCO MOTORSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of STEFCO MOTORSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFCO MOTORSPORT BVBA STEFCO MOTORSPORT BVBA: Van Houtven BVBA | FORTIS | CR?OSOTAGE IND. GRAVEZ | HUIS CLOCLO | ZEEVAERT MONICA-FUTTER

Other related companies as STEFCO MOTORSPORT BVBA: Van Houtven BVBA | FORTIS | CR?OSOTAGE IND. GRAVEZ | HUIS CLOCLO | ZEEVAERT MONICA-FUTTER

STEFCO MOTORSPORT BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFCO MOTORSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04855377197. Het bedrijf STEFCO MOTORSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Deurnestraat 243; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Diagnostic centres. Lijst met producten zijn Carburettors; Garages; Automobile racing & accessories.
De hoofdactiviteit van STEFCO MOTORSPORT BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFCO MOTORSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFCO MOTORSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van STEFCO MOTORSPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEFCO MOTORSPORT BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFCO MOTORSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE04855377197. The company STEFCO MOTORSPORT BVBA is located at the address: Deurnestraat 243; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Diagnostic centres. List of products are Carburettors; Garages; Automobile racing & accessories.
The main activity of STEFCO MOTORSPORT BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFCO MOTORSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of STEFCO MOTORSPORT BVBA, open positions, location of STEFCO MOTORSPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFCO MOTORSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFCO MOTORSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFCO MOTORSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFCO MOTORSPORT BVBA, employees, financial statistics.