Swinnen Garage

Contactgegevens Swinnen Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swinnen Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swinnen Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kompenstraat 16; 3910; Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille), België

Telefoon (phone): 011 64 19 15 (+32-011 64 19 15) 011 64 19 15 (+32-011 64 19 15)

Fax (fax): 011 66 17 40 (+32-011 66 17 40) 011 66 17 40 (+32-011 66 17 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swinnen Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swinnen Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swinnen Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swinnen Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swinnen Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swinnen Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swinnen Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swinnen Garage
Products information Swinnen Garage

BTW identificatienummer (tax): BE08283111572
Ondernemingsnummer: 6294311523
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Swinnen Garage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swinnen Garage
(Get full report from official database of BE for Swinnen Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swinnen Garage
Addition kinds of activities for Swinnen Garage

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
36990602. Kerstverlichting sets, elektrisch | Christmas tree lighting sets, electric
60990000. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij Swinnen Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swinnen Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swinnen Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swinnen Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Swinnen Garage in sociale netwerken
Look for responds of Swinnen Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swinnen Garage. Laat een reactie achter voor Swinnen Garage. Swinnen Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swinnen Garage. Leave a respond for Swinnen Garage. Swinnen Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swinnen Garage op de google maps. Adres en contacten Swinnen Garage
Location of Swinnen Garage on the google maps. Address and contacts of Swinnen Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Swinnen Garage Swinnen Garage: Bert-Jacob D BVBA | AGIFOR-LA PLAINE CHASSART | INST.RADIO?LECT.-CIN?MAT. | Dako | JCV Attractions

Other related companies as Swinnen Garage: Bert-Jacob D BVBA | AGIFOR-LA PLAINE CHASSART | INST.RADIO?LECT.-CIN?MAT. | Dako | JCV Attractions

Swinnen Garage is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Swinnen Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283111572. Het bedrijf Swinnen Garage bevindt zich op het adres: Kompenstraat 16; 3910; Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Producten gemaakt in Swinnen Garage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Swinnen Garage is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swinnen Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swinnen Garage, openstaande posities, locatie van Swinnen Garage op de kaart.

Swinnen Garage is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Swinnen Garage, company assigned to the tax number BE08283111572. The company Swinnen Garage is located at the address: Kompenstraat 16; 3910; Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Breakdown recovery. Products created in Swinnen Garage were not found.
The main activity of Swinnen Garage is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Swinnen Garage is not available. You also can look at reviews of Swinnen Garage, open positions, location of Swinnen Garage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swinnen Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swinnen Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swinnen Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swinnen Garage, employees, financial statistics.