Liebert nv-sa

Contactgegevens Liebert nv-sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liebert nv-sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liebert nv-sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. Wielemansstraat 3; 1652; Beersel (Alsemberg), België

Telefoon (phone): 02 380 27 12 (+32-02 380 27 12) 02 380 27 12 (+32-02 380 27 12)

Fax (fax): +32 (60) 501-68-63 +32 (60) 501-68-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liebert nv-sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liebert nv-sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liebert nv-sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liebert nv-sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liebert nv-sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liebert nv-sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liebert nv-sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liebert nv-sa
Products information Liebert nv-sa

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Liebert nv-sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liebert nv-sa
(Get full report from official database of BE for Liebert nv-sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liebert nv-sa
Addition kinds of activities for Liebert nv-sa

224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
871399. Surveying services, nec | Surveying services, nec
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal

Werken bij Liebert nv-sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liebert nv-sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liebert nv-sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liebert nv-sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Liebert nv-sa in sociale netwerken
Look for responds of Liebert nv-sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liebert nv-sa. Laat een reactie achter voor Liebert nv-sa. Liebert nv-sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liebert nv-sa. Leave a respond for Liebert nv-sa. Liebert nv-sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liebert nv-sa op de google maps. Adres en contacten Liebert nv-sa
Location of Liebert nv-sa on the google maps. Address and contacts of Liebert nv-sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Liebert nv-sa Liebert nv-sa: Peters S | JACQUES PATTYN | GARAGE DU BOUTTE | Loubele L | FRAN?OISE FERAILLE

Other related companies as Liebert nv-sa: Peters S | JACQUES PATTYN | GARAGE DU BOUTTE | Loubele L | FRAN?OISE FERAILLE

Liebert nv-sa is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liebert nv-sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf Liebert nv-sa bevindt zich op het adres: J. Wielemansstraat 3; 1652; Beersel (Alsemberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Producten gemaakt in Liebert nv-sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liebert nv-sa is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liebert nv-sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liebert nv-sa, openstaande posities, locatie van Liebert nv-sa op de kaart.

Liebert nv-sa is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liebert nv-sa, company assigned to the tax number BE05363769531. The company Liebert nv-sa is located at the address: J. Wielemansstraat 3; 1652; Beersel (Alsemberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Breakdown recovery. Products created in Liebert nv-sa were not found.
The main activity of Liebert nv-sa is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Liebert nv-sa is not available. You also can look at reviews of Liebert nv-sa, open positions, location of Liebert nv-sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liebert nv-sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liebert nv-sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liebert nv-sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liebert nv-sa, employees, financial statistics.