Spirlet

Contactgegevens Spirlet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spirlet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spirlet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jupille 40; 4600; Vis茅, België

Telefoon (phone): 04 379 12 16 (+32-04 379 12 16) 04 379 12 16 (+32-04 379 12 16)

Fax (fax): +32 (86) 209-66-38 +32 (86) 209-66-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spirlet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spirlet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spirlet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spirlet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spirlet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spirlet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spirlet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spirlet
Products information Spirlet

BTW identificatienummer (tax): BE09391906738
Ondernemingsnummer: 7399810791
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Spirlet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spirlet
(Get full report from official database of BE for Spirlet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spirlet
Addition kinds of activities for Spirlet

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
57199906. Pottenbakkerij | Pottery
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec

Werken bij Spirlet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spirlet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spirlet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spirlet. Looking for open vacancies in other companies

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van Spirlet in sociale netwerken
Look for responds of Spirlet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spirlet. Laat een reactie achter voor Spirlet. Spirlet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spirlet. Leave a respond for Spirlet. Spirlet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spirlet op de google maps. Adres en contacten Spirlet
Location of Spirlet on the google maps. Address and contacts of Spirlet

Andere gerelateerde bedrijven als come Spirlet Spirlet: C.A.A.M.I. | MAISON DES JEUNES | Didelez S | Ben Hadi N | Parisiana

Other related companies as Spirlet: C.A.A.M.I. | MAISON DES JEUNES | Didelez S | Ben Hadi N | Parisiana

Spirlet is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spirlet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391906738. Het bedrijf Spirlet bevindt zich op het adres: Rue de Jupille 40; 4600; Vis茅. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Producten gemaakt in Spirlet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spirlet is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spirlet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spirlet, openstaande posities, locatie van Spirlet op de kaart.

Spirlet is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spirlet, company assigned to the tax number BE09391906738. The company Spirlet is located at the address: Rue de Jupille 40; 4600; Vis茅. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. Products created in Spirlet were not found.
The main activity of Spirlet is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Spirlet is not available. You also can look at reviews of Spirlet, open positions, location of Spirlet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spirlet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spirlet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spirlet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spirlet, employees, financial statistics.