Donn茅 H

Contactgegevens Donn茅 H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Donn茅 H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Donn茅 H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierre van den Eedenstraat 67; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 825 33 73 (+32-03 825 33 73) 03 825 33 73 (+32-03 825 33 73)

Fax (fax): 03 825 33 93 (+32-03 825 33 93) 03 825 33 93 (+32-03 825 33 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Donn茅 H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Donn茅 H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Donn茅 H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Donn茅 H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Donn茅 H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Donn茅 H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Donn茅 H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Donn茅 H
Products information Donn茅 H

BTW identificatienummer (tax): BE06729919433
Ondernemingsnummer: 9382843017
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Donn茅 H
(Get full report from official database of BE for Donn茅 H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Donn茅 H
Addition kinds of activities for Donn茅 H

22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
42210000. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
83220800. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling

Werken bij Donn茅 H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Donn茅 H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Donn茅 H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Donn茅 H. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Donn茅 H in sociale netwerken
Look for responds of Donn茅 H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Donn茅 H. Laat een reactie achter voor Donn茅 H. Donn茅 H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Donn茅 H. Leave a respond for Donn茅 H. Donn茅 H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Donn茅 H op de google maps. Adres en contacten Donn茅 H
Location of Donn茅 H on the google maps. Address and contacts of Donn茅 H

Andere gerelateerde bedrijven als come Donn茅 H Donn茅 H: Bon Marché (Au) | AUTO-ECOLE ESCAM | BVBA VERPI | Peten S | Van Haeren Chris

Other related companies as Donn茅 H: Bon Marché (Au) | AUTO-ECOLE ESCAM | BVBA VERPI | Peten S | Van Haeren Chris

Donn茅 H is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Donn茅 H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06729919433. Het bedrijf Donn茅 H bevindt zich op het adres: Pierre van den Eedenstraat 67; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Donn茅 H is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Donn茅 H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Donn茅 H, openstaande posities, locatie van Donn茅 H op de kaart.

Donn茅 H is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Donn茅 H, company assigned to the tax number BE06729919433. The company Donn茅 H is located at the address: Pierre van den Eedenstraat 67; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. List of products are Garages.
The main activity of Donn茅 H is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Donn茅 H is not available. You also can look at reviews of Donn茅 H, open positions, location of Donn茅 H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Donn茅 H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Donn茅 H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Donn茅 H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Donn茅 H, employees, financial statistics.