DE CLEENE TECHNICS nv

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DE CLEENE TECHNICS nv
Private companiesFood Stores • DE CLEENE TECHNICS nv

Contactgegevens DE CLEENE TECHNICS nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLEENE TECHNICS nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLEENE TECHNICS nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voshol 4; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 17 25 (+32-09 348 17 25) 09 348 17 25 (+32-09 348 17 25)

Fax (fax): 09 348 00 60 (+32-09 348 00 60) 09 348 00 60 (+32-09 348 00 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLEENE TECHNICS nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLEENE TECHNICS nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLEENE TECHNICS nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLEENE TECHNICS nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLEENE TECHNICS nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLEENE TECHNICS nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLEENE TECHNICS nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLEENE TECHNICS nv
Products information DE CLEENE TECHNICS nv

BTW identificatienummer (tax): BE02416687011
Ondernemingsnummer: 9683868408
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile - Radios; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Garages

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLEENE TECHNICS nv
(Get full report from official database of BE for DE CLEENE TECHNICS nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLEENE TECHNICS nv
Addition kinds of activities for DE CLEENE TECHNICS nv

01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
23210200. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
79930101. Juke box | Juke box
92210102. State Highway Patrol | State highway patrol

Werken bij DE CLEENE TECHNICS nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLEENE TECHNICS nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLEENE TECHNICS nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLEENE TECHNICS nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van DE CLEENE TECHNICS nv in sociale netwerken
Look for responds of DE CLEENE TECHNICS nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLEENE TECHNICS nv. Laat een reactie achter voor DE CLEENE TECHNICS nv. DE CLEENE TECHNICS nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLEENE TECHNICS nv. Leave a respond for DE CLEENE TECHNICS nv. DE CLEENE TECHNICS nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLEENE TECHNICS nv op de google maps. Adres en contacten DE CLEENE TECHNICS nv
Location of DE CLEENE TECHNICS nv on the google maps. Address and contacts of DE CLEENE TECHNICS nv

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLEENE TECHNICS nv DE CLEENE TECHNICS nv: B.C. RENO | PUBLICITEIT AERNOUT | Dekegel R | Thuylie P | PIZZA HUT

Other related companies as DE CLEENE TECHNICS nv: B.C. RENO | PUBLICITEIT AERNOUT | Dekegel R | Thuylie P | PIZZA HUT

DE CLEENE TECHNICS nv is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLEENE TECHNICS nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416687011. Het bedrijf DE CLEENE TECHNICS nv bevindt zich op het adres: Voshol 4; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Garages.
De hoofdactiviteit van DE CLEENE TECHNICS nv is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLEENE TECHNICS nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLEENE TECHNICS nv, openstaande posities, locatie van DE CLEENE TECHNICS nv op de kaart.

DE CLEENE TECHNICS nv is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLEENE TECHNICS nv, company assigned to the tax number BE02416687011. The company DE CLEENE TECHNICS nv is located at the address: Voshol 4; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. List of products are Automobile - Radios; Accumulators; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Electrical servic; Hoses (Rubber & plastic); Garages.
The main activity of DE CLEENE TECHNICS nv is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLEENE TECHNICS nv is not available. You also can look at reviews of DE CLEENE TECHNICS nv, open positions, location of DE CLEENE TECHNICS nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLEENE TECHNICS nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLEENE TECHNICS nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLEENE TECHNICS nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLEENE TECHNICS nv, employees, financial statistics.