Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA

Contactgegevens Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jean Dubrucq 216-218; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 420 68 90 (+32-02 420 68 90) 02 420 68 90 (+32-02 420 68 90)

Fax (fax): 02 420 68 84 (+32-02 420 68 84) 02 420 68 84 (+32-02 420 68 84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA
Products information Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06747497558
Ondernemingsnummer: 6658233642
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Automobile - Radios

Product categorie (product category): Automobile - Air conditioning equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA
(Get full report from official database of BE for Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA
Addition kinds of activities for Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
97210000. Internationale zaken | International affairs

Werken bij Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Computer Recruitment Services - Head of Facilities & Central Services (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk378 Head of Facilities & Central Services: Banking, Brussels Role Deliver on critical managerial accountabilities across the entire organization: Delegating, defining, controlling and monitoring the output of team members and respective country managers (Be, FR, UK, PL, NL, RoW) Setting-up, maintaining and developing a team with the right competencies to deliver a quality service Management support: Ad-hoc studies": you will be requested to drive or perform ad-hoc studies like benchmarking, cost evolution, support to business case preparation, feasibility analysis, workflows reviews; .... Managing list of Deliverables: you will liaise with country heads to identify projects and tasks to be performed and reflect progress statuses of these deliverables. You will further ensure that you follow-up the activities of each location and highlight potential risks (deadlines approaching, vis-à-vis governance bodies) Facilities marketing, visibility events and management information: you will be reporting on issues and progress on projects and tasks. You will further create reports and/or presentations based upon ad-hoc requirements by Senior management. You will also ensure that relevant information and statistics are made available: Procedures: you will ensure that all required procedures and policies (contingency, security...) are properly: written using standard templates, approved, filed and kept up to date; Ensure Office Facilities is well managed in order to enable the business to operate and grow in good conditions with controlled costs & budget: Setting group real estate and space management strategy with a 5 year horizon. Sourcing office space. Monitoring the demand tightly and adapt the office space to the demand with strategic and tactical plans. Define office space utilization strategy and review desk concepts Property design and construction Maintain workplace and assets Dispose of workspace and assets Support major change initiatives in the office concept (Agile, NWOW) along with IT transformation project. Ensure Central Services are well managed in order to provide high quality printing, internal & external mailing, catering and translation services to the group and this at competitive prices. printing strategy (equipment renewal, volume growth, legal requirements, centralized print shop, business continuity...). mailing strategy function of business and legal requirements and client profiles. catering standards on Belgian sites : managing catering firms (ensuring equivalence in terms of pricing and quality), committes, welfare campaigns, ensure appropriate Travel Management policies are defined and implemented across the group Ensure centralized reporting and data consolidation for Department operation and to report to internal clients. Ensure Service dialogue with group entities for Fac & CS is executed as defined per intra groups SSA. Actively participate in the Service dialogue meeting with Management committees (KPI, service monitoring, costs & chargeback, ....) Ensure Budget forecasts are produced and accountability in the various cost centre : oversees OPEX, CAPEX headcount, ... Accountable for budget accuracy and for expense controls in place. On group level you will have an overall knowledge and understanding of the group facilities & central services budgets, and cost allocation statistics. Risk Management & compliance : ensure risk management framework and... ...

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Laat een reactie achter voor Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Leave a respond for Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA. Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA op de google maps. Adres en contacten Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA
Location of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA on the google maps. Address and contacts of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: Maxim's | VAN DEN BRUEL | HAEGHEBAERT | WOUTERS ELEKTRO | AKANTA

Other related companies as Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA: Maxim's | VAN DEN BRUEL | HAEGHEBAERT | WOUTERS ELEKTRO | AKANTA

Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06747497558. Het bedrijf Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA bevindt zich op het adres: Avenue Jean Dubrucq 216-218; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Air conditioning equipment. Lijst met producten zijn Automobile - Radios.
De hoofdactiviteit van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, openstaande posities, locatie van Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, company assigned to the tax number BE06747497558. The company Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is located at the address: Avenue Jean Dubrucq 216-218; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Air conditioning equipment. List of products are Automobile - Radios.
The main activity of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA is not available. You also can look at reviews of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, open positions, location of Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA, employees, financial statistics.