JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • JEEP-ANTWERP DEALERSHIP
Private companiesTextile Mill Products • JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

Contactgegevens JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 255; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 360 50 50; 03 480 44 46 (+32-03 360 50 50; 03 480 44 46) 03 360 50 50; 03 480 44 46 (+32-03 360 50 50; 03 480 44 46)

Fax (fax): 03 325 05 96 (+32-03 325 05 96) 03 325 05 96 (+32-03 325 05 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEEP-ANTWERP DEALERSHIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEEP-ANTWERP DEALERSHIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEEP-ANTWERP DEALERSHIP
Products information JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

BTW identificatienummer (tax): BE05217376708
Ondernemingsnummer: 5045715332
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

All terrain vehicles

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEEP-ANTWERP DEALERSHIP
(Get full report from official database of BE for JEEP-ANTWERP DEALERSHIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEEP-ANTWERP DEALERSHIP
Addition kinds of activities for JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

204103. Bloemmixen | Flour mixes
702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP in sociale netwerken
Look for responds of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Laat een reactie achter voor JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. JEEP-ANTWERP DEALERSHIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. Leave a respond for JEEP-ANTWERP DEALERSHIP. JEEP-ANTWERP DEALERSHIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEEP-ANTWERP DEALERSHIP op de google maps. Adres en contacten JEEP-ANTWERP DEALERSHIP
Location of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP on the google maps. Address and contacts of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP

Andere gerelateerde bedrijven als come JEEP-ANTWERP DEALERSHIP JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: BLOEMEN DE SLOOVER | A.L.E. RENT BVBA/DHR CUVELIER BVBA | A. PLASKIE | SA?DA BENSLIMAN | CHRIS DE GEEST

Other related companies as JEEP-ANTWERP DEALERSHIP: BLOEMEN DE SLOOVER | A.L.E. RENT BVBA/DHR CUVELIER BVBA | A. PLASKIE | SA?DA BENSLIMAN | CHRIS DE GEEST

JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05217376708. Het bedrijf JEEP-ANTWERP DEALERSHIP bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 255; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn All terrain vehicles.
De hoofdactiviteit van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, openstaande posities, locatie van JEEP-ANTWERP DEALERSHIP op de kaart.

JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, company assigned to the tax number BE05217376708. The company JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is located at the address: Bisschoppenhoflaan 255; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. List of products are All terrain vehicles.
The main activity of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP is not available. You also can look at reviews of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, open positions, location of JEEP-ANTWERP DEALERSHIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEEP-ANTWERP DEALERSHIP, employees, financial statistics.