GAR DES DEUX GARES SPRL

Contactgegevens GAR DES DEUX GARES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR DES DEUX GARES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR DES DEUX GARES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Deux Gares 17; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 45 50 (+32-02 521 45 50) 02 521 45 50 (+32-02 521 45 50)

Fax (fax): +32 (15) 289-95-83 +32 (15) 289-95-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR DES DEUX GARES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR DES DEUX GARES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR DES DEUX GARES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR DES DEUX GARES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR DES DEUX GARES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR DES DEUX GARES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR DES DEUX GARES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR DES DEUX GARES SPRL
Products information GAR DES DEUX GARES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04479644775
Ondernemingsnummer: 8581665039
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GAR DES DEUX GARES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR DES DEUX GARES SPRL
(Get full report from official database of BE for GAR DES DEUX GARES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR DES DEUX GARES SPRL
Addition kinds of activities for GAR DES DEUX GARES SPRL

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
361300. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij GAR DES DEUX GARES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR DES DEUX GARES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR DES DEUX GARES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR DES DEUX GARES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van GAR DES DEUX GARES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GAR DES DEUX GARES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR DES DEUX GARES SPRL. Laat een reactie achter voor GAR DES DEUX GARES SPRL. GAR DES DEUX GARES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR DES DEUX GARES SPRL. Leave a respond for GAR DES DEUX GARES SPRL. GAR DES DEUX GARES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR DES DEUX GARES SPRL op de google maps. Adres en contacten GAR DES DEUX GARES SPRL
Location of GAR DES DEUX GARES SPRL on the google maps. Address and contacts of GAR DES DEUX GARES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR DES DEUX GARES SPRL GAR DES DEUX GARES SPRL: AU FIN PALAIS | E. SOMERS | Lismonde P | C. SILIMANDO | D. & L. CONCEPT

Other related companies as GAR DES DEUX GARES SPRL: AU FIN PALAIS | E. SOMERS | Lismonde P | C. SILIMANDO | D. & L. CONCEPT

GAR DES DEUX GARES SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR DES DEUX GARES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479644775. Het bedrijf GAR DES DEUX GARES SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Deux Gares 17; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 753,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR DES DEUX GARES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR DES DEUX GARES SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR DES DEUX GARES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR DES DEUX GARES SPRL, openstaande posities, locatie van GAR DES DEUX GARES SPRL op de kaart.

GAR DES DEUX GARES SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR DES DEUX GARES SPRL, company assigned to the tax number BE04479644775. The company GAR DES DEUX GARES SPRL is located at the address: Rue des Deux Gares 17; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 753,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR DES DEUX GARES SPRL were not found.
The main activity of GAR DES DEUX GARES SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR DES DEUX GARES SPRL is not available. You also can look at reviews of GAR DES DEUX GARES SPRL, open positions, location of GAR DES DEUX GARES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR DES DEUX GARES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR DES DEUX GARES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR DES DEUX GARES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR DES DEUX GARES SPRL, employees, financial statistics.