GAR AUTO W.E.B.

Contactgegevens GAR AUTO W.E.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR AUTO W.E.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR AUTO W.E.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dinant 144; 5570; Beauraing, België

Telefoon (phone): 082 71 04 00 (+32-082 71 04 00) 082 71 04 00 (+32-082 71 04 00)

Fax (fax): +32 (57) 398-99-23 +32 (57) 398-99-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR AUTO W.E.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR AUTO W.E.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR AUTO W.E.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR AUTO W.E.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR AUTO W.E.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR AUTO W.E.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR AUTO W.E.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR AUTO W.E.B.
Products information GAR AUTO W.E.B.

BTW identificatienummer (tax): BE01393310546
Ondernemingsnummer: 7994720458
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GAR AUTO W.E.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR AUTO W.E.B.
(Get full report from official database of BE for GAR AUTO W.E.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR AUTO W.E.B.
Addition kinds of activities for GAR AUTO W.E.B.

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
20839902. Maïsmeel | Corn malt
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij GAR AUTO W.E.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR AUTO W.E.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR AUTO W.E.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR AUTO W.E.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van GAR AUTO W.E.B. in sociale netwerken
Look for responds of GAR AUTO W.E.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR AUTO W.E.B.. Laat een reactie achter voor GAR AUTO W.E.B.. GAR AUTO W.E.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR AUTO W.E.B.. Leave a respond for GAR AUTO W.E.B.. GAR AUTO W.E.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR AUTO W.E.B. op de google maps. Adres en contacten GAR AUTO W.E.B.
Location of GAR AUTO W.E.B. on the google maps. Address and contacts of GAR AUTO W.E.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR AUTO W.E.B. GAR AUTO W.E.B.: FLINTERN TRANSPORT A BLOMME & ZOON BVBA | Volk (Het) | MARIO VAN PAEMELE | GRAPHIDEC | PHILIPPE STRYPSTEEN

Other related companies as GAR AUTO W.E.B.: FLINTERN TRANSPORT A BLOMME & ZOON BVBA | Volk (Het) | MARIO VAN PAEMELE | GRAPHIDEC | PHILIPPE STRYPSTEEN

GAR AUTO W.E.B. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR AUTO W.E.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01393310546. Het bedrijf GAR AUTO W.E.B. bevindt zich op het adres: Rue de Dinant 144; 5570; Beauraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR AUTO W.E.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR AUTO W.E.B. is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR AUTO W.E.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR AUTO W.E.B., openstaande posities, locatie van GAR AUTO W.E.B. op de kaart.

GAR AUTO W.E.B. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR AUTO W.E.B., company assigned to the tax number BE01393310546. The company GAR AUTO W.E.B. is located at the address: Rue de Dinant 144; 5570; Beauraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR AUTO W.E.B. were not found.
The main activity of GAR AUTO W.E.B. is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR AUTO W.E.B. is not available. You also can look at reviews of GAR AUTO W.E.B., open positions, location of GAR AUTO W.E.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR AUTO W.E.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR AUTO W.E.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR AUTO W.E.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR AUTO W.E.B., employees, financial statistics.