FIZAINE SPRL

Contactgegevens FIZAINE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIZAINE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIZAINE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 306; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 04 78 (+32-010 84 04 78) 010 84 04 78 (+32-010 84 04 78)

Fax (fax): +32 (57) 713-99-55 +32 (57) 713-99-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIZAINE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIZAINE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIZAINE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIZAINE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIZAINE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIZAINE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIZAINE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIZAINE SPRL
Products information FIZAINE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03575195312
Ondernemingsnummer: 9552581787
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FIZAINE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIZAINE SPRL
(Get full report from official database of BE for FIZAINE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIZAINE SPRL
Addition kinds of activities for FIZAINE SPRL

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
50780202. Drinkwaterkoelers, mechanisch | Drinking water coolers, mechanical
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
80930301. Abortus kliniek | Abortion clinic
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij FIZAINE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIZAINE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIZAINE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIZAINE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van FIZAINE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FIZAINE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIZAINE SPRL. Laat een reactie achter voor FIZAINE SPRL. FIZAINE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIZAINE SPRL. Leave a respond for FIZAINE SPRL. FIZAINE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIZAINE SPRL op de google maps. Adres en contacten FIZAINE SPRL
Location of FIZAINE SPRL on the google maps. Address and contacts of FIZAINE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIZAINE SPRL FIZAINE SPRL: Raydan (Aikido) | Werbrouck G | Lesoil J | GARAGE BROEKX | JOGGINGCLUB BEVERHOUT

Other related companies as FIZAINE SPRL: Raydan (Aikido) | Werbrouck G | Lesoil J | GARAGE BROEKX | JOGGINGCLUB BEVERHOUT

FIZAINE SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIZAINE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03575195312. Het bedrijf FIZAINE SPRL bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 306; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in FIZAINE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIZAINE SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIZAINE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIZAINE SPRL, openstaande posities, locatie van FIZAINE SPRL op de kaart.

FIZAINE SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIZAINE SPRL, company assigned to the tax number BE03575195312. The company FIZAINE SPRL is located at the address: Chauss茅e de Wavre 306; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in FIZAINE SPRL were not found.
The main activity of FIZAINE SPRL is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FIZAINE SPRL is not available. You also can look at reviews of FIZAINE SPRL, open positions, location of FIZAINE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIZAINE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIZAINE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIZAINE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIZAINE SPRL, employees, financial statistics.