DEPARE S sprl

Contactgegevens DEPARE S sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPARE S sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPARE S sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning la Couvinoise 31; 5660; Couvin, België

Telefoon (phone): 060 34 57 03 (+32-060 34 57 03) 060 34 57 03 (+32-060 34 57 03)

Fax (fax): +32 (51) 779-85-25 +32 (51) 779-85-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPARE S sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPARE S sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPARE S sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPARE S sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPARE S sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPARE S sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPARE S sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPARE S sprl
Products information DEPARE S sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04053100585
Ondernemingsnummer: 8602264404
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DEPARE S sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPARE S sprl
(Get full report from official database of BE for DEPARE S sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPARE S sprl
Addition kinds of activities for DEPARE S sprl

20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
28120102. Caustic soda, natriumhydroxide | Caustic soda, sodium hydroxide
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
37280501. Link trainers (vliegtuig training mechanismen) | Link trainers (aircraft training mechanisms)
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping

Werken bij DEPARE S sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPARE S sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPARE S sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPARE S sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van DEPARE S sprl in sociale netwerken
Look for responds of DEPARE S sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPARE S sprl. Laat een reactie achter voor DEPARE S sprl. DEPARE S sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPARE S sprl. Leave a respond for DEPARE S sprl. DEPARE S sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPARE S sprl op de google maps. Adres en contacten DEPARE S sprl
Location of DEPARE S sprl on the google maps. Address and contacts of DEPARE S sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPARE S sprl DEPARE S sprl: ASLK-CGER Bank | Aphrodisia (L') | VAL D'HAUDRIE | ELEC M | Tele Ticket Service

Other related companies as DEPARE S sprl: ASLK-CGER Bank | Aphrodisia (L') | VAL D'HAUDRIE | ELEC M | Tele Ticket Service

DEPARE S sprl is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPARE S sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053100585. Het bedrijf DEPARE S sprl bevindt zich op het adres: Zoning la Couvinoise 31; 5660; Couvin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in DEPARE S sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPARE S sprl is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPARE S sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPARE S sprl, openstaande posities, locatie van DEPARE S sprl op de kaart.

DEPARE S sprl is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPARE S sprl, company assigned to the tax number BE04053100585. The company DEPARE S sprl is located at the address: Zoning la Couvinoise 31; 5660; Couvin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in DEPARE S sprl were not found.
The main activity of DEPARE S sprl is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPARE S sprl is not available. You also can look at reviews of DEPARE S sprl, open positions, location of DEPARE S sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPARE S sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPARE S sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPARE S sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPARE S sprl, employees, financial statistics.