AUTOBEDRIJF FREHENCAR

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AUTOBEDRIJF FREHENCAR
Private companiesMotor Freight Transportation • AUTOBEDRIJF FREHENCAR

Contactgegevens AUTOBEDRIJF FREHENCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF FREHENCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF FREHENCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stijn Streuvelsstraat 17-19; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 73 73 (+32-056 60 73 73) 056 60 73 73 (+32-056 60 73 73)

Fax (fax): +32 (19) 888-39-40 +32 (19) 888-39-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF FREHENCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF FREHENCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF FREHENCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF FREHENCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF FREHENCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF FREHENCAR
Products information AUTOBEDRIJF FREHENCAR

BTW identificatienummer (tax): BE04773529052
Ondernemingsnummer: 6342102050
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in AUTOBEDRIJF FREHENCAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF FREHENCAR
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF FREHENCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF FREHENCAR
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF FREHENCAR

08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
28510109. Undercoatings, verf | Undercoatings, paint
51549903. Geiten | Goats
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon

Werken bij AUTOBEDRIJF FREHENCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF FREHENCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF FREHENCAR in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF FREHENCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF FREHENCAR. AUTOBEDRIJF FREHENCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF FREHENCAR. Leave a respond for AUTOBEDRIJF FREHENCAR. AUTOBEDRIJF FREHENCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF FREHENCAR op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF FREHENCAR
Location of AUTOBEDRIJF FREHENCAR on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF FREHENCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF FREHENCAR AUTOBEDRIJF FREHENCAR: GENERAL OFFICE MAINT. | CROISSANTERIE BAKE-OFF (CROISSY) | M. VERLEYE | Imagine | XIANG-YANG

Other related companies as AUTOBEDRIJF FREHENCAR: GENERAL OFFICE MAINT. | CROISSANTERIE BAKE-OFF (CROISSY) | M. VERLEYE | Imagine | XIANG-YANG

AUTOBEDRIJF FREHENCAR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF FREHENCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04773529052. Het bedrijf AUTOBEDRIJF FREHENCAR bevindt zich op het adres: Stijn Streuvelsstraat 17-19; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in AUTOBEDRIJF FREHENCAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF FREHENCAR is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF FREHENCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF FREHENCAR, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF FREHENCAR op de kaart.

AUTOBEDRIJF FREHENCAR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF FREHENCAR, company assigned to the tax number BE04773529052. The company AUTOBEDRIJF FREHENCAR is located at the address: Stijn Streuvelsstraat 17-19; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in AUTOBEDRIJF FREHENCAR were not found.
The main activity of AUTOBEDRIJF FREHENCAR is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF FREHENCAR is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF FREHENCAR, open positions, location of AUTOBEDRIJF FREHENCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF FREHENCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF FREHENCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF FREHENCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF FREHENCAR, employees, financial statistics.