Fallem S.P.R.L.

Contactgegevens Fallem S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fallem S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fallem S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P.I. des Hauts Sarts 4040 Herstal, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fallem S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fallem S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fallem S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fallem S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fallem S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fallem S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fallem S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fallem S.P.R.L.
Products information Fallem S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03778717041
Ondernemingsnummer: 6975463867
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Fluid mechanics; Spray systems for oils and other liquids

Product categorie (product category): Automation Of Industrial Plants And Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fallem S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Fallem S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fallem S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Fallem S.P.R.L.

899907. Aardwetenschappen | Earth science services
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage

Werken bij Fallem S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fallem S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fallem S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fallem S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van Fallem S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Fallem S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fallem S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Fallem S.P.R.L.. Fallem S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fallem S.P.R.L.. Leave a respond for Fallem S.P.R.L.. Fallem S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fallem S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Fallem S.P.R.L.
Location of Fallem S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Fallem S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fallem S.P.R.L. Fallem S.P.R.L.: FLM. INTERIM SA | DEXIA | GRENCO | L'Alouette-Centre de jour | NICHE TRADING

Other related companies as Fallem S.P.R.L.: FLM. INTERIM SA | DEXIA | GRENCO | L'Alouette-Centre de jour | NICHE TRADING

Fallem S.P.R.L. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fallem S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03778717041. Het bedrijf Fallem S.P.R.L. bevindt zich op het adres: P.I. des Hauts Sarts 4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automation Of Industrial Plants And Machines. Lijst met producten zijn Fluid mechanics; Spray systems for oils and other liquids.
De hoofdactiviteit van Fallem S.P.R.L. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fallem S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fallem S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Fallem S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fallem S.P.R.L. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fallem S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03778717041. The company Fallem S.P.R.L. is located at the address: P.I. des Hauts Sarts 4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automation Of Industrial Plants And Machines. List of products are Fluid mechanics; Spray systems for oils and other liquids.
The main activity of Fallem S.P.R.L. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fallem S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Fallem S.P.R.L., open positions, location of Fallem S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fallem S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fallem S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fallem S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fallem S.P.R.L., employees, financial statistics.