RIJSCHOOL BAERT

Contactgegevens RIJSCHOOL BAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIJSCHOOL BAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIJSCHOOL BAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 37772211 (+32-37772211) 37772211 (+32-37772211)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIJSCHOOL BAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIJSCHOOL BAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIJSCHOOL BAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIJSCHOOL BAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIJSCHOOL BAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIJSCHOOL BAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIJSCHOOL BAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIJSCHOOL BAERT
Products information RIJSCHOOL BAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIJSCHOOL BAERT
(Get full report from official database of BE for RIJSCHOOL BAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIJSCHOOL BAERT
Addition kinds of activities for RIJSCHOOL BAERT

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
32920605. Wick, asbest | Wick, asbestos
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij RIJSCHOOL BAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIJSCHOOL BAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIJSCHOOL BAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIJSCHOOL BAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van RIJSCHOOL BAERT in sociale netwerken
Look for responds of RIJSCHOOL BAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIJSCHOOL BAERT. Laat een reactie achter voor RIJSCHOOL BAERT. RIJSCHOOL BAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIJSCHOOL BAERT. Leave a respond for RIJSCHOOL BAERT. RIJSCHOOL BAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIJSCHOOL BAERT op de google maps. Adres en contacten RIJSCHOOL BAERT
Location of RIJSCHOOL BAERT on the google maps. Address and contacts of RIJSCHOOL BAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come RIJSCHOOL BAERT RIJSCHOOL BAERT: DOMINIQUE LESPIRE | Haelterman BVBA | BRAECKMAN | PROMO FASHION | D. DE BRUYN

Other related companies as RIJSCHOOL BAERT: DOMINIQUE LESPIRE | Haelterman BVBA | BRAECKMAN | PROMO FASHION | D. DE BRUYN

RIJSCHOOL BAERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIJSCHOOL BAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf RIJSCHOOL BAERT bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van RIJSCHOOL BAERT is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIJSCHOOL BAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIJSCHOOL BAERT, openstaande posities, locatie van RIJSCHOOL BAERT op de kaart.

RIJSCHOOL BAERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIJSCHOOL BAERT, company assigned to the tax number BE08162811279. The company RIJSCHOOL BAERT is located at the address: STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of RIJSCHOOL BAERT is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RIJSCHOOL BAERT is not available. You also can look at reviews of RIJSCHOOL BAERT, open positions, location of RIJSCHOOL BAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIJSCHOOL BAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIJSCHOOL BAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIJSCHOOL BAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIJSCHOOL BAERT, employees, financial statistics.