COCQUYT C. EN S.

Contactgegevens COCQUYT C. EN S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCQUYT C. EN S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCQUYT C. EN S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTMOLENSTRAAT 83; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93751485 (+32-93751485) 93751485 (+32-93751485)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCQUYT C. EN S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCQUYT C. EN S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCQUYT C. EN S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCQUYT C. EN S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCQUYT C. EN S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCQUYT C. EN S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCQUYT C. EN S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCQUYT C. EN S.
Products information COCQUYT C. EN S.

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in COCQUYT C. EN S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCQUYT C. EN S.
(Get full report from official database of BE for COCQUYT C. EN S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCQUYT C. EN S.
Addition kinds of activities for COCQUYT C. EN S.

367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
50840301. kettingzagen | Chainsaws
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij COCQUYT C. EN S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCQUYT C. EN S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCQUYT C. EN S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCQUYT C. EN S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van COCQUYT C. EN S. in sociale netwerken
Look for responds of COCQUYT C. EN S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCQUYT C. EN S.. Laat een reactie achter voor COCQUYT C. EN S.. COCQUYT C. EN S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCQUYT C. EN S.. Leave a respond for COCQUYT C. EN S.. COCQUYT C. EN S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCQUYT C. EN S. op de google maps. Adres en contacten COCQUYT C. EN S.
Location of COCQUYT C. EN S. on the google maps. Address and contacts of COCQUYT C. EN S.

Andere gerelateerde bedrijven als come COCQUYT C. EN S. COCQUYT C. EN S.: TAVERNE PICASSO | Roupin C | ALFA ROMEO SERVICE WILLEMSENS | HUGO HOBBELS | ANNE HUYBRECHTS

Other related companies as COCQUYT C. EN S.: TAVERNE PICASSO | Roupin C | ALFA ROMEO SERVICE WILLEMSENS | HUGO HOBBELS | ANNE HUYBRECHTS

COCQUYT C. EN S. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCQUYT C. EN S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf COCQUYT C. EN S. bevindt zich op het adres: OOSTMOLENSTRAAT 83; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in COCQUYT C. EN S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COCQUYT C. EN S. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCQUYT C. EN S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCQUYT C. EN S., openstaande posities, locatie van COCQUYT C. EN S. op de kaart.

COCQUYT C. EN S. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCQUYT C. EN S., company assigned to the tax number BE05571411132. The company COCQUYT C. EN S. is located at the address: OOSTMOLENSTRAAT 83; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in COCQUYT C. EN S. were not found.
The main activity of COCQUYT C. EN S. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COCQUYT C. EN S. is not available. You also can look at reviews of COCQUYT C. EN S., open positions, location of COCQUYT C. EN S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCQUYT C. EN S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCQUYT C. EN S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCQUYT C. EN S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCQUYT C. EN S., employees, financial statistics.