LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL

Contactgegevens LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 26; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89307386 (+32-89307386) 89307386 (+32-89307386)

Fax (fax): +32 (12) 997-86-83 +32 (12) 997-86-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL
Products information LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08871978759
Ondernemingsnummer: 5019897460
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL
Addition kinds of activities for LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL

207703. rendering | Rendering
349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
20910331. Zalm, Gehakt | Salmon, pickled
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
35629901. Kogellagers en onderdelen | Ball bearings and parts
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries

Werken bij LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. Leave a respond for LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL. LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL
Location of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: LOYENS BELASTINGCONSULENTEN ASS. DE FAIT | Schroeders K | C.A.P.A.C | G.M.I.C. SECURITY | INE COSEMANS

Other related companies as LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL: LOYENS BELASTINGCONSULENTEN ASS. DE FAIT | Schroeders K | C.A.P.A.C | G.M.I.C. SECURITY | INE COSEMANS

LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871978759. Het bedrijf LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 26; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL op de kaart.

LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE08871978759. The company LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is located at the address: HOOGSTRAAT 26; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, open positions, location of LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL, employees, financial statistics.