AUTORIJSCHOOL BAERT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AUTORIJSCHOOL BAERT
Private companiesFood Stores • AUTORIJSCHOOL BAERT

Contactgegevens AUTORIJSCHOOL BAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTORIJSCHOOL BAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTORIJSCHOOL BAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 32; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52413679 (+32-52413679) 52413679 (+32-52413679)

Fax (fax): +32 (57) 851-92-15 +32 (57) 851-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTORIJSCHOOL BAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTORIJSCHOOL BAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTORIJSCHOOL BAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTORIJSCHOOL BAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTORIJSCHOOL BAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTORIJSCHOOL BAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTORIJSCHOOL BAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTORIJSCHOOL BAERT
Products information AUTORIJSCHOOL BAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTORIJSCHOOL BAERT
(Get full report from official database of BE for AUTORIJSCHOOL BAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTORIJSCHOOL BAERT
Addition kinds of activities for AUTORIJSCHOOL BAERT

26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
28330300. antibiotica | Antibiotics
39449900. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
58120201. concessionaris | Concessionaire
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij AUTORIJSCHOOL BAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTORIJSCHOOL BAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTORIJSCHOOL BAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTORIJSCHOOL BAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van AUTORIJSCHOOL BAERT in sociale netwerken
Look for responds of AUTORIJSCHOOL BAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTORIJSCHOOL BAERT. Laat een reactie achter voor AUTORIJSCHOOL BAERT. AUTORIJSCHOOL BAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTORIJSCHOOL BAERT. Leave a respond for AUTORIJSCHOOL BAERT. AUTORIJSCHOOL BAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTORIJSCHOOL BAERT op de google maps. Adres en contacten AUTORIJSCHOOL BAERT
Location of AUTORIJSCHOOL BAERT on the google maps. Address and contacts of AUTORIJSCHOOL BAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTORIJSCHOOL BAERT AUTORIJSCHOOL BAERT: AGF Belgium Bank-Socrido sprl-AG Dél | Cupido | Crédit Royal | ERIC GAERDELEN VIDEO | Fally D.J.

Other related companies as AUTORIJSCHOOL BAERT: AGF Belgium Bank-Socrido sprl-AG Dél | Cupido | Crédit Royal | ERIC GAERDELEN VIDEO | Fally D.J.

AUTORIJSCHOOL BAERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTORIJSCHOOL BAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf AUTORIJSCHOOL BAERT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 32; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van AUTORIJSCHOOL BAERT is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTORIJSCHOOL BAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTORIJSCHOOL BAERT, openstaande posities, locatie van AUTORIJSCHOOL BAERT op de kaart.

AUTORIJSCHOOL BAERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTORIJSCHOOL BAERT, company assigned to the tax number BE01709716796. The company AUTORIJSCHOOL BAERT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 32; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of AUTORIJSCHOOL BAERT is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTORIJSCHOOL BAERT is not available. You also can look at reviews of AUTORIJSCHOOL BAERT, open positions, location of AUTORIJSCHOOL BAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTORIJSCHOOL BAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTORIJSCHOOL BAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTORIJSCHOOL BAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTORIJSCHOOL BAERT, employees, financial statistics.