AUTO-ECOLE QUENTIN

Contactgegevens AUTO-ECOLE QUENTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE QUENTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE QUENTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-M?DARD 41; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10812774 (+32-10812774) 10812774 (+32-10812774)

Fax (fax): +32 (15) 301-58-64 +32 (15) 301-58-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE QUENTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE QUENTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE QUENTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE QUENTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE QUENTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE QUENTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE QUENTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE QUENTIN
Products information AUTO-ECOLE QUENTIN

BTW identificatienummer (tax): BE09223541259
Ondernemingsnummer: 4527709960
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE QUENTIN
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE QUENTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE QUENTIN
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE QUENTIN

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
50910705. zeilplanken | Sailboards
51910203. Hooi | Hay

Werken bij AUTO-ECOLE QUENTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE QUENTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE QUENTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE QUENTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE QUENTIN in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE QUENTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE QUENTIN. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE QUENTIN. AUTO-ECOLE QUENTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE QUENTIN. Leave a respond for AUTO-ECOLE QUENTIN. AUTO-ECOLE QUENTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE QUENTIN op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE QUENTIN
Location of AUTO-ECOLE QUENTIN on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE QUENTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE QUENTIN AUTO-ECOLE QUENTIN: GILLIS-SCHMITZ-SINGER | GUY ROEMERS | VAN CAUWENBERGHE | CERCLE SP?L?OLOGIE | B?ATRICE FOLLET

Other related companies as AUTO-ECOLE QUENTIN: GILLIS-SCHMITZ-SINGER | GUY ROEMERS | VAN CAUWENBERGHE | CERCLE SP?L?OLOGIE | B?ATRICE FOLLET

AUTO-ECOLE QUENTIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE QUENTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09223541259. Het bedrijf AUTO-ECOLE QUENTIN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-M?DARD 41; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE QUENTIN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE QUENTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE QUENTIN, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE QUENTIN op de kaart.

AUTO-ECOLE QUENTIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE QUENTIN, company assigned to the tax number BE09223541259. The company AUTO-ECOLE QUENTIN is located at the address: RUE SAINT-M?DARD 41; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of AUTO-ECOLE QUENTIN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE QUENTIN is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE QUENTIN, open positions, location of AUTO-ECOLE QUENTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE QUENTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE QUENTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE QUENTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE QUENTIN, employees, financial statistics.