AUTO-ECOLE DU BEFFROI

Contactgegevens AUTO-ECOLE DU BEFFROI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE DU BEFFROI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE DU BEFFROI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU 11 NOVEMBRE 25; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65778938 (+32-65778938) 65778938 (+32-65778938)

Fax (fax): +32 (83) 809-47-41 +32 (83) 809-47-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE DU BEFFROI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE DU BEFFROI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE DU BEFFROI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE DU BEFFROI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE DU BEFFROI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE DU BEFFROI
Products information AUTO-ECOLE DU BEFFROI

BTW identificatienummer (tax): BE01114532470
Ondernemingsnummer: 2549072265
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE DU BEFFROI
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE DU BEFFROI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE DU BEFFROI
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE DU BEFFROI

232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
22999904. Vet, wol | Grease, wool
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij AUTO-ECOLE DU BEFFROI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE DU BEFFROI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE DU BEFFROI in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE DU BEFFROI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE DU BEFFROI. AUTO-ECOLE DU BEFFROI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE DU BEFFROI. Leave a respond for AUTO-ECOLE DU BEFFROI. AUTO-ECOLE DU BEFFROI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE DU BEFFROI op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE DU BEFFROI
Location of AUTO-ECOLE DU BEFFROI on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE DU BEFFROI

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE DU BEFFROI AUTO-ECOLE DU BEFFROI: FLGIB MANAGEMENT SERVICES SA | FORTIS | Ecu de France | VAN LINDEN | WIVIPRIM

Other related companies as AUTO-ECOLE DU BEFFROI: FLGIB MANAGEMENT SERVICES SA | FORTIS | Ecu de France | VAN LINDEN | WIVIPRIM

AUTO-ECOLE DU BEFFROI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE DU BEFFROI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01114532470. Het bedrijf AUTO-ECOLE DU BEFFROI bevindt zich op het adres: RUE DU 11 NOVEMBRE 25; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE DU BEFFROI is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE DU BEFFROI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE DU BEFFROI, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE DU BEFFROI op de kaart.

AUTO-ECOLE DU BEFFROI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE DU BEFFROI, company assigned to the tax number BE01114532470. The company AUTO-ECOLE DU BEFFROI is located at the address: RUE DU 11 NOVEMBRE 25; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 243,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of AUTO-ECOLE DU BEFFROI is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE DU BEFFROI is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE DU BEFFROI, open positions, location of AUTO-ECOLE DU BEFFROI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE DU BEFFROI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE DU BEFFROI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE DU BEFFROI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE DU BEFFROI, employees, financial statistics.