FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

Contactgegevens FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Tienpondstr. 21 2990 Wuustwezel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-69-66-50 32-36-69-66-50

Fax (fax): 32-36-69-80-62 32-36-69-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV
Products information FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV
(Get full report from official database of BE for FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV
Addition kinds of activities for FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

609100. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
31110405. Handtasleer | Handbag leather
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating

Werken bij FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV in sociale netwerken
Look for responds of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Laat een reactie achter voor FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. Leave a respond for FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV. FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV op de google maps. Adres en contacten FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV
Location of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV on the google maps. Address and contacts of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: EROL | DEHOUX KAREL | Dewyse Kurt | LE STANDING | FIDUCIAIRE CEFIMO

Other related companies as FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV: EROL | DEHOUX KAREL | Dewyse Kurt | LE STANDING | FIDUCIAIRE CEFIMO

FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV bevindt zich op het adres: Tienpondstr. 21 2990 Wuustwezel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, openstaande posities, locatie van FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV op de kaart.

FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is a company, that was registered 2010 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, company assigned to the tax number BE05123718261. The company FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is located at the address: Tienpondstr. 21 2990 Wuustwezel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV were not found.
The main activity of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV is not available. You also can look at reviews of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, open positions, location of FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMELKERIJ VAN LOENHOUT - DE STROOBLOEM CV, employees, financial statistics.