Doumen M

Contactgegevens Doumen M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doumen M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doumen M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gellenberg 138; 3210; Lubbeek, België

Telefoon (phone): 016 62 14 75 (+32-016 62 14 75) 016 62 14 75 (+32-016 62 14 75)

Fax (fax): +32 (86) 820-28-48 +32 (86) 820-28-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doumen M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doumen M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doumen M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doumen M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doumen M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doumen M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doumen M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doumen M
Products information Doumen M

BTW identificatienummer (tax): BE08378967285
Ondernemingsnummer: 4655426025
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Doumen M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doumen M
(Get full report from official database of BE for Doumen M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doumen M
Addition kinds of activities for Doumen M

273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
20150303. Eieren, verwerkt: ingeblikt | Eggs, processed: canned
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
28120100. alkaliën | Alkalies
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated
50649905. boeien | Irons
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit

Werken bij Doumen M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doumen M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doumen M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doumen M. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Doumen M in sociale netwerken
Look for responds of Doumen M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doumen M. Laat een reactie achter voor Doumen M. Doumen M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doumen M. Leave a respond for Doumen M. Doumen M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doumen M op de google maps. Adres en contacten Doumen M
Location of Doumen M on the google maps. Address and contacts of Doumen M

Andere gerelateerde bedrijven als come Doumen M Doumen M: HUIS VANDEN BROUCKE | J. DEBYSER | Deolet J | JOHAN MILLET | STIB

Other related companies as Doumen M: HUIS VANDEN BROUCKE | J. DEBYSER | Deolet J | JOHAN MILLET | STIB

Doumen M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doumen M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378967285. Het bedrijf Doumen M bevindt zich op het adres: Gellenberg 138; 3210; Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Doumen M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doumen M is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doumen M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doumen M, openstaande posities, locatie van Doumen M op de kaart.

Doumen M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doumen M, company assigned to the tax number BE08378967285. The company Doumen M is located at the address: Gellenberg 138; 3210; Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auditors. Products created in Doumen M were not found.
The main activity of Doumen M is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Doumen M is not available. You also can look at reviews of Doumen M, open positions, location of Doumen M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doumen M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doumen M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doumen M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doumen M, employees, financial statistics.