Bastogne Sandrine SPRL

Contactgegevens Bastogne Sandrine SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastogne Sandrine SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastogne Sandrine SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Rabots 130; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 00 15 (+32-071 81 00 15) 071 81 00 15 (+32-071 81 00 15)

Fax (fax): +32 (51) 611-36-58 +32 (51) 611-36-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastogne Sandrine SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastogne Sandrine SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastogne Sandrine SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastogne Sandrine SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastogne Sandrine SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastogne Sandrine SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastogne Sandrine SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastogne Sandrine SPRL
Products information Bastogne Sandrine SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05731536865
Ondernemingsnummer: 1850891113
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Bastogne Sandrine SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastogne Sandrine SPRL
(Get full report from official database of BE for Bastogne Sandrine SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastogne Sandrine SPRL
Addition kinds of activities for Bastogne Sandrine SPRL

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
25150301. Stoelbedden | Chair beds
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij Bastogne Sandrine SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastogne Sandrine SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastogne Sandrine SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastogne Sandrine SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Bastogne Sandrine SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bastogne Sandrine SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastogne Sandrine SPRL. Laat een reactie achter voor Bastogne Sandrine SPRL. Bastogne Sandrine SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastogne Sandrine SPRL. Leave a respond for Bastogne Sandrine SPRL. Bastogne Sandrine SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastogne Sandrine SPRL op de google maps. Adres en contacten Bastogne Sandrine SPRL
Location of Bastogne Sandrine SPRL on the google maps. Address and contacts of Bastogne Sandrine SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastogne Sandrine SPRL Bastogne Sandrine SPRL: Gillé P | COIFFURE MURIEL | Lejeune Luc | JULIE GOFFIN | Habay-la-Neuve

Other related companies as Bastogne Sandrine SPRL: Gillé P | COIFFURE MURIEL | Lejeune Luc | JULIE GOFFIN | Habay-la-Neuve

Bastogne Sandrine SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastogne Sandrine SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05731536865. Het bedrijf Bastogne Sandrine SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Rabots 130; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auditors. Producten gemaakt in Bastogne Sandrine SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastogne Sandrine SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastogne Sandrine SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastogne Sandrine SPRL, openstaande posities, locatie van Bastogne Sandrine SPRL op de kaart.

Bastogne Sandrine SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastogne Sandrine SPRL, company assigned to the tax number BE05731536865. The company Bastogne Sandrine SPRL is located at the address: Rue des Rabots 130; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auditors. Products created in Bastogne Sandrine SPRL were not found.
The main activity of Bastogne Sandrine SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastogne Sandrine SPRL is not available. You also can look at reviews of Bastogne Sandrine SPRL, open positions, location of Bastogne Sandrine SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastogne Sandrine SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastogne Sandrine SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastogne Sandrine SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastogne Sandrine SPRL, employees, financial statistics.