JC ELECTRONCS CENTER NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • JC ELECTRONCS CENTER NV
Private companiesRailroad Transportation • JC ELECTRONCS CENTER NV

Contactgegevens JC ELECTRONCS CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JC ELECTRONCS CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JC ELECTRONCS CENTER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langerheide 22 3150 Haacht, België

Telefoon (phone): 32.16 60 37 31 32.16 60 37 31

Fax (fax): 32.16 60 50 57 32.16 60 50 57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JC ELECTRONCS CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JC ELECTRONCS CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JC ELECTRONCS CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JC ELECTRONCS CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JC ELECTRONCS CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JC ELECTRONCS CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JC ELECTRONCS CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JC ELECTRONCS CENTER NV
Products information JC ELECTRONCS CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE04184387207
Ondernemingsnummer: 9065338134
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Audio-visual equipment, professional

Product categorie (product category): Audio-visual; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JC ELECTRONCS CENTER NV
(Get full report from official database of BE for JC ELECTRONCS CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JC ELECTRONCS CENTER NV
Addition kinds of activities for JC ELECTRONCS CENTER NV

8021. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij JC ELECTRONCS CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JC ELECTRONCS CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JC ELECTRONCS CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JC ELECTRONCS CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van JC ELECTRONCS CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of JC ELECTRONCS CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JC ELECTRONCS CENTER NV. Laat een reactie achter voor JC ELECTRONCS CENTER NV. JC ELECTRONCS CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JC ELECTRONCS CENTER NV. Leave a respond for JC ELECTRONCS CENTER NV. JC ELECTRONCS CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JC ELECTRONCS CENTER NV op de google maps. Adres en contacten JC ELECTRONCS CENTER NV
Location of JC ELECTRONCS CENTER NV on the google maps. Address and contacts of JC ELECTRONCS CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JC ELECTRONCS CENTER NV JC ELECTRONCS CENTER NV: LISETTE VAN HULLE | Ange (D') Lyss | F.C. INTERBREW | ERIC MORTIER | PATRICE SAILLEZ

Other related companies as JC ELECTRONCS CENTER NV: LISETTE VAN HULLE | Ange (D') Lyss | F.C. INTERBREW | ERIC MORTIER | PATRICE SAILLEZ

JC ELECTRONCS CENTER NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JC ELECTRONCS CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04184387207. Het bedrijf JC ELECTRONCS CENTER NV bevindt zich op het adres: Langerheide 22 3150 Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Audio-visual; Telecommunications. Lijst met producten zijn Audio-visual equipment, professional.
De hoofdactiviteit van JC ELECTRONCS CENTER NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JC ELECTRONCS CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JC ELECTRONCS CENTER NV, openstaande posities, locatie van JC ELECTRONCS CENTER NV op de kaart.

JC ELECTRONCS CENTER NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JC ELECTRONCS CENTER NV, company assigned to the tax number BE04184387207. The company JC ELECTRONCS CENTER NV is located at the address: Langerheide 22 3150 Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Audio-visual; Telecommunications. List of products are Audio-visual equipment, professional.
The main activity of JC ELECTRONCS CENTER NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JC ELECTRONCS CENTER NV is not available. You also can look at reviews of JC ELECTRONCS CENTER NV, open positions, location of JC ELECTRONCS CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JC ELECTRONCS CENTER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JC ELECTRONCS CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JC ELECTRONCS CENTER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JC ELECTRONCS CENTER NV, employees, financial statistics.