AUDIOMEDIA

Contactgegevens AUDIOMEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDIOMEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDIOMEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 39 Leon Boereboomlaan 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.23 05 44 41 32.23 05 44 41

Fax (fax): 32.23 05 44 41 32.23 05 44 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDIOMEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDIOMEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDIOMEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDIOMEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDIOMEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDIOMEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDIOMEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDIOMEDIA
Products information AUDIOMEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE02910247802
Ondernemingsnummer: 7150695800
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sound-recording equipment, professional

Product categorie (product category): Audio-visual; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDIOMEDIA
(Get full report from official database of BE for AUDIOMEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDIOMEDIA
Addition kinds of activities for AUDIOMEDIA

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'

Werken bij AUDIOMEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDIOMEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDIOMEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDIOMEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

Zoek naar antwoorden van AUDIOMEDIA in sociale netwerken
Look for responds of AUDIOMEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDIOMEDIA. Laat een reactie achter voor AUDIOMEDIA. AUDIOMEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDIOMEDIA. Leave a respond for AUDIOMEDIA. AUDIOMEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDIOMEDIA op de google maps. Adres en contacten AUDIOMEDIA
Location of AUDIOMEDIA on the google maps. Address and contacts of AUDIOMEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDIOMEDIA AUDIOMEDIA: CBC | Charlemagne | RIJSCHOOL SANDERUS | BUREAU SNEL-DE PETTER | Wilgenerf ('t) Landhuis

Other related companies as AUDIOMEDIA: CBC | Charlemagne | RIJSCHOOL SANDERUS | BUREAU SNEL-DE PETTER | Wilgenerf ('t) Landhuis

AUDIOMEDIA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUDIOMEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02910247802. Het bedrijf AUDIOMEDIA bevindt zich op het adres: 39 Leon Boereboomlaan 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Audio-visual; Telecommunications. Lijst met producten zijn Sound-recording equipment, professional.
De hoofdactiviteit van AUDIOMEDIA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDIOMEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDIOMEDIA, openstaande posities, locatie van AUDIOMEDIA op de kaart.

AUDIOMEDIA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUDIOMEDIA, company assigned to the tax number BE02910247802. The company AUDIOMEDIA is located at the address: 39 Leon Boereboomlaan 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Audio-visual; Telecommunications. List of products are Sound-recording equipment, professional.
The main activity of AUDIOMEDIA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDIOMEDIA is not available. You also can look at reviews of AUDIOMEDIA, open positions, location of AUDIOMEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDIOMEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDIOMEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDIOMEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDIOMEDIA, employees, financial statistics.