Waves

Contactgegevens Waves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Waves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Waves

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la P锚cherie 104; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 95 47 (+32-02 374 95 47) 02 374 95 47 (+32-02 374 95 47)

Fax (fax): 02 374 95 47; 02 375 12 98 (+32-02 374 95 47; 02 375 12 98) 02 374 95 47; 02 375 12 98 (+32-02 374 95 47; 02 375 12 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Waves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Waves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Waves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Waves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Waves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Waves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Waves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Waves
Products information Waves

BTW identificatienummer (tax): BE03103057861
Ondernemingsnummer: 7077636718
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Waves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Audio-visual realizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Waves
(Get full report from official database of BE for Waves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Waves
Addition kinds of activities for Waves

20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij Waves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Waves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Waves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Waves. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van Waves in sociale netwerken
Look for responds of Waves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Waves. Laat een reactie achter voor Waves. Waves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Waves. Leave a respond for Waves. Waves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Waves op de google maps. Adres en contacten Waves
Location of Waves on the google maps. Address and contacts of Waves

Andere gerelateerde bedrijven als come Waves Waves: LUC SCHEIRS | Le?n Marc | CHANTAL MARTIN | TRONISCHOP IMPORT | DE MEUBELHALLEN

Other related companies as Waves: LUC SCHEIRS | Le?n Marc | CHANTAL MARTIN | TRONISCHOP IMPORT | DE MEUBELHALLEN

Waves is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Waves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103057861. Het bedrijf Waves bevindt zich op het adres: Rue de la P锚cherie 104; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Audio-visual realizations. Producten gemaakt in Waves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Waves is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Waves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Waves, openstaande posities, locatie van Waves op de kaart.

Waves is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Waves, company assigned to the tax number BE03103057861. The company Waves is located at the address: Rue de la P锚cherie 104; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Audio-visual realizations. Products created in Waves were not found.
The main activity of Waves is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Waves is not available. You also can look at reviews of Waves, open positions, location of Waves on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Waves, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Waves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Waves, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Waves, employees, financial statistics.