JC Electronics Center BVBA

Contactgegevens JC Electronics Center BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JC Electronics Center BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JC Electronics Center BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langerheide 22; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 37 31; 016 60 60 91 (+32-016 60 37 31; 016 60 60 91) 016 60 37 31; 016 60 60 91 (+32-016 60 37 31; 016 60 60 91)

Fax (fax): 016 60 50 57 (+32-016 60 50 57) 016 60 50 57 (+32-016 60 50 57)

E-Mail: jgoossens@jc_electronics.isabel.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JC Electronics Center BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JC Electronics Center BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JC Electronics Center BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JC Electronics Center BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JC Electronics Center BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JC Electronics Center BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JC Electronics Center BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JC Electronics Center BVBA
Products information JC Electronics Center BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01704223632
Ondernemingsnummer: 5928192138
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Office supplies - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JC Electronics Center BVBA
(Get full report from official database of BE for JC Electronics Center BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JC Electronics Center BVBA
Addition kinds of activities for JC Electronics Center BVBA

921100. rechtbanken | Courts
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
20959901. Koffiextracten | Coffee extracts
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
59210102. Wijn | Wine
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij JC Electronics Center BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JC Electronics Center BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JC Electronics Center BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JC Electronics Center BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van JC Electronics Center BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JC Electronics Center BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JC Electronics Center BVBA. Laat een reactie achter voor JC Electronics Center BVBA. JC Electronics Center BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JC Electronics Center BVBA. Leave a respond for JC Electronics Center BVBA. JC Electronics Center BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JC Electronics Center BVBA op de google maps. Adres en contacten JC Electronics Center BVBA
Location of JC Electronics Center BVBA on the google maps. Address and contacts of JC Electronics Center BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JC Electronics Center BVBA JC Electronics Center BVBA: FLBELCHIM CROP PROTECTION NV | KBC | Garage Van Acker-De Cock | Euro-Pictures | Orotex Belgium N.V

Other related companies as JC Electronics Center BVBA: FLBELCHIM CROP PROTECTION NV | KBC | Garage Van Acker-De Cock | Euro-Pictures | Orotex Belgium N.V

JC Electronics Center BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JC Electronics Center BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704223632. Het bedrijf JC Electronics Center BVBA bevindt zich op het adres: Langerheide 22; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Office supplies - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van JC Electronics Center BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JC Electronics Center BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JC Electronics Center BVBA, openstaande posities, locatie van JC Electronics Center BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie jgoossens@jc_electronics.isabel.be

JC Electronics Center BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JC Electronics Center BVBA, company assigned to the tax number BE01704223632. The company JC Electronics Center BVBA is located at the address: Langerheide 22; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Audio-visual material. List of products are Office supplies - Mfg. & Whol..
The main activity of JC Electronics Center BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JC Electronics Center BVBA is not available. You also can look at reviews of JC Electronics Center BVBA, open positions, location of JC Electronics Center BVBA on the map. For more information, write us to email jgoossens@jc_electronics.isabel.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over JC Electronics Center BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JC Electronics Center BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JC Electronics Center BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JC Electronics Center BVBA, employees, financial statistics.