Dynamotor De Coster NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Dynamotor De Coster NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Dynamotor De Coster NV

Contactgegevens Dynamotor De Coster NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dynamotor De Coster NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dynamotor De Coster NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Costerstraat 43 3150 Wespelaar, België

Telefoon (phone): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

Fax (fax): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dynamotor De Coster NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dynamotor De Coster NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dynamotor De Coster NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dynamotor De Coster NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dynamotor De Coster NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dynamotor De Coster NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dynamotor De Coster NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dynamotor De Coster NV
Products information Dynamotor De Coster NV

BTW identificatienummer (tax): BE02863555908
Ondernemingsnummer: 1450439453
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Brake motors; Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Geared electric motors; Low-noise electric motors; Low-voltage motors; Single-phase condenser motors; Submersible motors, underwater motors

Product categorie (product category): Asynchronous Motors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dynamotor De Coster NV
(Get full report from official database of BE for Dynamotor De Coster NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dynamotor De Coster NV
Addition kinds of activities for Dynamotor De Coster NV

0213. Hogs | Hogs
237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
449902. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij Dynamotor De Coster NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dynamotor De Coster NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dynamotor De Coster NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dynamotor De Coster NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Dynamotor De Coster NV in sociale netwerken
Look for responds of Dynamotor De Coster NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dynamotor De Coster NV. Laat een reactie achter voor Dynamotor De Coster NV. Dynamotor De Coster NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dynamotor De Coster NV. Leave a respond for Dynamotor De Coster NV. Dynamotor De Coster NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dynamotor De Coster NV op de google maps. Adres en contacten Dynamotor De Coster NV
Location of Dynamotor De Coster NV on the google maps. Address and contacts of Dynamotor De Coster NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dynamotor De Coster NV Dynamotor De Coster NV: Etablissement Latinne SPRL | CD Reclamestudio | Club Fran?ois | MICHEL VANDEVENNE | BACH INTERIORS

Other related companies as Dynamotor De Coster NV: Etablissement Latinne SPRL | CD Reclamestudio | Club Fran?ois | MICHEL VANDEVENNE | BACH INTERIORS

Dynamotor De Coster NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dynamotor De Coster NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02863555908. Het bedrijf Dynamotor De Coster NV bevindt zich op het adres: De Costerstraat 43 3150 Wespelaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Asynchronous Motors. Lijst met producten zijn Brake motors; Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Geared electric motors; Low-noise electric motors; Low-voltage motors; Single-phase condenser motors; Submersible motors, underwater motors.
De hoofdactiviteit van Dynamotor De Coster NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dynamotor De Coster NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dynamotor De Coster NV, openstaande posities, locatie van Dynamotor De Coster NV op de kaart.

Dynamotor De Coster NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dynamotor De Coster NV, company assigned to the tax number BE02863555908. The company Dynamotor De Coster NV is located at the address: De Costerstraat 43 3150 Wespelaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Asynchronous Motors. List of products are Brake motors; Electric motors; Electric motors for intermittent service (for cranes, hoisting equipment, elevators, etc.); Electric motors, low vibration; Geared electric motors; Low-noise electric motors; Low-voltage motors; Single-phase condenser motors; Submersible motors, underwater motors.
The main activity of Dynamotor De Coster NV is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dynamotor De Coster NV is not available. You also can look at reviews of Dynamotor De Coster NV, open positions, location of Dynamotor De Coster NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dynamotor De Coster NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dynamotor De Coster NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dynamotor De Coster NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dynamotor De Coster NV, employees, financial statistics.