Coopmans-Van Sande BVBA

Contactgegevens Coopmans-Van Sande BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coopmans-Van Sande BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coopmans-Van Sande BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snepkenshof 11; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 21 12 23 (+32-014 21 12 23) 014 21 12 23 (+32-014 21 12 23)

Fax (fax): +32 (65) 299-94-64 +32 (65) 299-94-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coopmans-Van Sande BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coopmans-Van Sande BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coopmans-Van Sande BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coopmans-Van Sande BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coopmans-Van Sande BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coopmans-Van Sande BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coopmans-Van Sande BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coopmans-Van Sande BVBA
Products information Coopmans-Van Sande BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Coopmans-Van Sande BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coopmans-Van Sande BVBA
(Get full report from official database of BE for Coopmans-Van Sande BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coopmans-Van Sande BVBA
Addition kinds of activities for Coopmans-Van Sande BVBA

394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
36459908. Wandlampen | Wall lamps
50230201. spreien | Bedspreads
61530200. Factoring diensten | Factoring services

Werken bij Coopmans-Van Sande BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coopmans-Van Sande BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coopmans-Van Sande BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coopmans-Van Sande BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Coopmans-Van Sande BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coopmans-Van Sande BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coopmans-Van Sande BVBA. Laat een reactie achter voor Coopmans-Van Sande BVBA. Coopmans-Van Sande BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coopmans-Van Sande BVBA. Leave a respond for Coopmans-Van Sande BVBA. Coopmans-Van Sande BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coopmans-Van Sande BVBA op de google maps. Adres en contacten Coopmans-Van Sande BVBA
Location of Coopmans-Van Sande BVBA on the google maps. Address and contacts of Coopmans-Van Sande BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coopmans-Van Sande BVBA Coopmans-Van Sande BVBA: FRITUUR MARIE-LOU & DIRK | Groupe Brandt Belgium NV | Ronny Kapsalon | D.H.L. AVIATION | ST?PHANE VEENSTRA

Other related companies as Coopmans-Van Sande BVBA: FRITUUR MARIE-LOU & DIRK | Groupe Brandt Belgium NV | Ronny Kapsalon | D.H.L. AVIATION | ST?PHANE VEENSTRA

Coopmans-Van Sande BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coopmans-Van Sande BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf Coopmans-Van Sande BVBA bevindt zich op het adres: Snepkenshof 11; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belts. Producten gemaakt in Coopmans-Van Sande BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coopmans-Van Sande BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coopmans-Van Sande BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coopmans-Van Sande BVBA, openstaande posities, locatie van Coopmans-Van Sande BVBA op de kaart.

Coopmans-Van Sande BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coopmans-Van Sande BVBA, company assigned to the tax number BE05517028808. The company Coopmans-Van Sande BVBA is located at the address: Snepkenshof 11; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belts. Products created in Coopmans-Van Sande BVBA were not found.
The main activity of Coopmans-Van Sande BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coopmans-Van Sande BVBA is not available. You also can look at reviews of Coopmans-Van Sande BVBA, open positions, location of Coopmans-Van Sande BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coopmans-Van Sande BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coopmans-Van Sande BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coopmans-Van Sande BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coopmans-Van Sande BVBA, employees, financial statistics.