Vanden Hende B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Vanden Hende B.V.B.A.
Private companiesTransportation by Air • Vanden Hende B.V.B.A.

Contactgegevens Vanden Hende B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Hende B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Hende B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Einde Were 274b278 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Hende B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Hende B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Hende B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Hende B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Hende B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Hende B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Hende B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Hende B.V.B.A.
Products information Vanden Hende B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Customized leather articles; Drive belts made of leather; Drive belts made of rubber; Industrial oils and greases, others; Leather items for industrial use; Polyurethane hoses; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; V-belts, timing belts

Product categorie (product category): Belt Pulleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Hende B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanden Hende B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Hende B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanden Hende B.V.B.A.

259102. Raamgordijnen | Window blinds
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
50510218. Terneplate | Terneplate
51370502. luiers | Diapers
59999904. luifels | Awnings
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist

Werken bij Vanden Hende B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Hende B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Hende B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Hende B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Vanden Hende B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Hende B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Hende B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanden Hende B.V.B.A.. Vanden Hende B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Hende B.V.B.A.. Leave a respond for Vanden Hende B.V.B.A.. Vanden Hende B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Hende B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanden Hende B.V.B.A.
Location of Vanden Hende B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanden Hende B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Hende B.V.B.A. Vanden Hende B.V.B.A.: YVES MASSON | HENK RABAEY | N. FAUQUENOIT | Dengisd茅cor SC | Kliemo SA

Other related companies as Vanden Hende B.V.B.A.: YVES MASSON | HENK RABAEY | N. FAUQUENOIT | Dengisd茅cor SC | Kliemo SA

Vanden Hende B.V.B.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Hende B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf Vanden Hende B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Einde Were 274b278 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belt Pulleys. Lijst met producten zijn Customized leather articles; Drive belts made of leather; Drive belts made of rubber; Industrial oils and greases, others; Leather items for industrial use; Polyurethane hoses; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; V-belts, timing belts.
De hoofdactiviteit van Vanden Hende B.V.B.A. is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Hende B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Hende B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanden Hende B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanden Hende B.V.B.A. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanden Hende B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03029998779. The company Vanden Hende B.V.B.A. is located at the address: Einde Were 274b278 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belt Pulleys. List of products are Customized leather articles; Drive belts made of leather; Drive belts made of rubber; Industrial oils and greases, others; Leather items for industrial use; Polyurethane hoses; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; V-belts, timing belts.
The main activity of Vanden Hende B.V.B.A. is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Hende B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanden Hende B.V.B.A., open positions, location of Vanden Hende B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Hende B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Hende B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Hende B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Hende B.V.B.A., employees, financial statistics.