EUROSTUDIE VAN DEN HOVE

Contactgegevens EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSTUDIE VAN DEN HOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 2; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11872687 (+32-11872687) 11872687 (+32-11872687)

Fax (fax): +32 (12) 333-72-50 +32 (12) 333-72-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSTUDIE VAN DEN HOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSTUDIE VAN DEN HOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSTUDIE VAN DEN HOVE
Products information EUROSTUDIE VAN DEN HOVE

BTW identificatienummer (tax): BE06613464355
Ondernemingsnummer: 2683380126
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSTUDIE VAN DEN HOVE
(Get full report from official database of BE for EUROSTUDIE VAN DEN HOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSTUDIE VAN DEN HOVE
Addition kinds of activities for EUROSTUDIE VAN DEN HOVE

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
8231. bibliotheken | Libraries
348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
50910603. fietsen | Bicycles
59420000. Boekwinkels | Book stores

Werken bij EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

Zoek naar antwoorden van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE in sociale netwerken
Look for responds of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Laat een reactie achter voor EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. EUROSTUDIE VAN DEN HOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. Leave a respond for EUROSTUDIE VAN DEN HOVE. EUROSTUDIE VAN DEN HOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSTUDIE VAN DEN HOVE op de google maps. Adres en contacten EUROSTUDIE VAN DEN HOVE
Location of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE on the google maps. Address and contacts of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSTUDIE VAN DEN HOVE EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: AUTOROYAL | De Smet V | Fayt P | Conduites & Entreprises sa | ARLETTE FAUVELLE

Other related companies as EUROSTUDIE VAN DEN HOVE: AUTOROYAL | De Smet V | Fayt P | Conduites & Entreprises sa | ARLETTE FAUVELLE

EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613464355. Het bedrijf EUROSTUDIE VAN DEN HOVE bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 2; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, openstaande posities, locatie van EUROSTUDIE VAN DEN HOVE op de kaart.

EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, company assigned to the tax number BE06613464355. The company EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is located at the address: GROTE BAAN 2; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE is not available. You also can look at reviews of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, open positions, location of EUROSTUDIE VAN DEN HOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSTUDIE VAN DEN HOVE, employees, financial statistics.