ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

Contactgegevens ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERSTRAAT 37B1; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54419436 (+32-54419436) 54419436 (+32-54419436)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER
Products information ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

2034. Uitgedroogde vruchten, groenten, soepen | Dehydrated fruits, vegetables, soups
9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
592100. Drankwinkels | Liquor stores
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government

Werken bij ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. Leave a respond for ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER. ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER
Location of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: Snijers F Bouwbedrijf NV | MARYLINE MENDES | BLUE'S GYM | Fransen J | Roggen T

Other related companies as ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER: Snijers F Bouwbedrijf NV | MARYLINE MENDES | BLUE'S GYM | Fransen J | Roggen T

ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER bevindt zich op het adres: DENDERSTRAAT 37B1; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER op de kaart.

ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, company assigned to the tax number BE09276000976. The company ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is located at the address: DENDERSTRAAT 37B1; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, open positions, location of ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR DE GLAS - DE RUYVER, employees, financial statistics.