VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

Contactgegevens VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 7; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14304655 (+32-14304655) 14304655 (+32-14304655)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC
Products information VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC
(Get full report from official database of BE for VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC
Addition kinds of activities for VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
10610203. Pyrolusiet mijnbouw | Pyrolusite mining
20150901. Bologna, pluimvee | Bologna, poultry
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance

Werken bij VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Laat een reactie achter voor VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. Leave a respond for VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC. VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC op de google maps. Adres en contacten VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC
Location of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC on the google maps. Address and contacts of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: ALE PROFONDEVILLE | S. VANDAMME | WILLY DONDERS | DOLPHIN'S LOADING EQUIPEMENT | Verbergt F

Other related companies as VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC: ALE PROFONDEVILLE | S. VANDAMME | WILLY DONDERS | DOLPHIN'S LOADING EQUIPEMENT | Verbergt F

VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC bevindt zich op het adres: MARKT 7; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, openstaande posities, locatie van VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC op de kaart.

VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, company assigned to the tax number BE01489990234. The company VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is located at the address: MARKT 7; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC is not available. You also can look at reviews of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, open positions, location of VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE CRAEN DAN-THYS LUC, employees, financial statistics.