RAEMAEKERS

Contactgegevens RAEMAEKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAEMAEKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAEMAEKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE SMET DE NAEYER 24; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24251918 (+32-24251918) 24251918 (+32-24251918)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAEMAEKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAEMAEKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAEMAEKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAEMAEKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAEMAEKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAEMAEKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAEMAEKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAEMAEKERS
Products information RAEMAEKERS

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types d'Assurances: Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAEMAEKERS
(Get full report from official database of BE for RAEMAEKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAEMAEKERS
Addition kinds of activities for RAEMAEKERS

21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
28990112. Orris olie | Orris oil
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
44910204. Waterfront terminal operatie | Waterfront terminal operation
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines
93110201. Begrotingsbureau, overheid | Budget agency, government

Werken bij RAEMAEKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAEMAEKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAEMAEKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAEMAEKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van RAEMAEKERS in sociale netwerken
Look for responds of RAEMAEKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAEMAEKERS. Laat een reactie achter voor RAEMAEKERS. RAEMAEKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAEMAEKERS. Leave a respond for RAEMAEKERS. RAEMAEKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAEMAEKERS op de google maps. Adres en contacten RAEMAEKERS
Location of RAEMAEKERS on the google maps. Address and contacts of RAEMAEKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAEMAEKERS RAEMAEKERS: LUC DEKORT VAN ROOY | Meat-Food International SA | EGIDIUS VAN DE VELDE | PHILIPP WENGENROTH | SABINE DE BRUYCKERE

Other related companies as RAEMAEKERS: LUC DEKORT VAN ROOY | Meat-Food International SA | EGIDIUS VAN DE VELDE | PHILIPP WENGENROTH | SABINE DE BRUYCKERE

RAEMAEKERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAEMAEKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf RAEMAEKERS bevindt zich op het adres: BLD DE SMET DE NAEYER 24; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van RAEMAEKERS is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAEMAEKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAEMAEKERS, openstaande posities, locatie van RAEMAEKERS op de kaart.

RAEMAEKERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAEMAEKERS, company assigned to the tax number BE06587646484. The company RAEMAEKERS is located at the address: BLD DE SMET DE NAEYER 24; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of RAEMAEKERS is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAEMAEKERS is not available. You also can look at reviews of RAEMAEKERS, open positions, location of RAEMAEKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAEMAEKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAEMAEKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAEMAEKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAEMAEKERS, employees, financial statistics.