P&V

Contactgegevens P&V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P&V: address, phone, fax, email, website, opening hours

P&V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAPETERIE 3; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85849211 (+32-85849211) 85849211 (+32-85849211)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P&V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P&V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P&V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P&V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P&V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P&V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P&V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P&V
Products information P&V

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P&V
(Get full report from official database of BE for P&V)

Aanvulling soorten activiteiten voor P&V
Addition kinds of activities for P&V

22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp

Werken bij P&V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P&V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P&V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P&V. Looking for open vacancies in other companies

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van P&V in sociale netwerken
Look for responds of P&V in social networks

Lees alle opmerkingen voor P&V. Laat een reactie achter voor P&V. P&V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P&V. Leave a respond for P&V. P&V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P&V op de google maps. Adres en contacten P&V
Location of P&V on the google maps. Address and contacts of P&V

Andere gerelateerde bedrijven als come P&V P&V: CRةDIT AGRICOLE | ETS. DEMOULIN | SOFIE LERUT | INTERDECOR | LINODECOR

Other related companies as P&V: CRةDIT AGRICOLE | ETS. DEMOULIN | SOFIE LERUT | INTERDECOR | LINODECOR

P&V is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P&V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf P&V bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAPETERIE 3; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van P&V is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P&V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P&V, openstaande posities, locatie van P&V op de kaart.

P&V is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is P&V, company assigned to the tax number BE02335388183. The company P&V is located at the address: RUE DE LA PAPETERIE 3; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of P&V is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P&V is not available. You also can look at reviews of P&V, open positions, location of P&V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P&V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P&V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P&V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P&V, employees, financial statistics.